Man
Barn
Alla

Skor från Kio

Filter (1)
    Sortera
  • Storlek
  • Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Leverans
3 artiklar

Få saker känns så sensuella och eleganta som höga klackar, och lägger man dessutom till klassiskt vackra drag såsom nätta tår och tidlösa färger blir resultatet något alldeles extra. Kios skor är ett trendigt uttryck för femininitet och klär alla kvinnor som har ett gott öga till denna typen av mode. Med ett par skor från Kio på fötterna blir hela din stil genast mer uttrycksfull och särpräglad.

Skorna från Kio är gjorda av kvalitativa textilier och förstklassiga skinnimitationer - perfekt om du inte är bekväm med att bära äkta läder eller om du helt enkelt föredrar den estetik som de tillämpade materialen medför. Märkets designer är alltid på topp då man ser till att hänga med i svängarna och anpassa sig till nya trender - någonting som gör skorna från Kio till ett säkert kort när man snackar stil.

Betona din kvinnlighet med skor från Kio

Förbered dig för feminina former när du spanar in skorna från Kio - här är det stiliga klackar och kvinnliga silhuetter som gäller för hela slanten. Zalandos utbud inkluderar bland annat ankelboots, pumps och stövletter som inger en känsla av exklusivitet utan att för den sakens skull kosta skjortan. Skorna från Kio är lika prisvärda som de är smickrande för kvinnor som gillar elegant mode.

Sortimentet av skor från Kio som du hittar här hos Zalando domineras av sofistikerade basfärger såsom grått och svart - två klockrena toner som stärker den där sofistikerade känslan som är så typisk för märkets alla produkter. Välj mellan skomodeller som är rakt igenom eleganta samt en och annan design med härligt djärva, rockiga egenskaper. Det finns många sätt att uttrycka sin kvinnlighet på med skorna från Kio.