Skorna från Kempa är specialiserade på handboll och har idag etablerat sig på den internationella marknaden. Märket står i direkt kontakt med det tyska handbollslandslaget- och förbundet, och många stora klubbar runtom i världen väljer att bära de funktionella skorna från Kempa.

Med Kempas skor får du maximal stabilitet i idrottshallen tack vare de högteknologiska sulorna - den som spelar handboll, oavsett om det är på proffs- eller hobbynivå, behöver snabbt kunna kasta sig från ena änden av hallen till den andra. Utformningen av själva skon låter dig dessutom bibehålla din fulla flexibilitet samtidigt som de är komfortabelt uppbyggda och andningsaktiva. Kort och gott förmedlar produkterna en lyckad upplevelse i idrottshallen. Med Kempas skor kan du nå din fulla potential och maxa din idrottsglädje så att du kan se fram emot en sportig säsong med många nya imponerande personbästa.

Skor från Kempa - proffsig utrustning för handbollsfantaster

Oavsett om du siktar mot stjärnorna eller om du helt enkelt tycker om att lattja runt i idrottshallen med vännerna på fritiden är det dags att lära känna Zalandos utbud av Kempas skor. Detta är ett märke vars enastående designer gör handbollsträningen enklare, effektivare och helt enkelt extra kul. Skorna från Kempa är kända för att ha många fantastiska egenskaper: de är slittåliga, andningsaktiva, stabila och bekväma.

De skor från Kempa som du hittar här på Zalando är förstås perfekta när du tränar just handboll, men de är givetvis lika funktionella och smarta när du utövar andra sporter inomhus. Om du är något av en mångsysslare inom idrotten är produkterna från detta världsberömda märke alltså en riktigt fiffig deal. Fullkomlig funktionalitet i kombination med en snygg, sportig design - det är skorna från Kempa i ett nötskal.