Keds skor är en riktig hit som framför allt är stor bland unga tjejer. Teamet bakom märket är proffs på att ta fram snygga sneakers av högvärdiga material och till och med den unga superstjärnan Taylor Swift har varit med och skapat skor för Keds, så om du har fallit för countrysångerskans sköna stil är du definitivt i goda händer här.

Keds skor är enkla och stilrena, och det är just den där simplistiska stilen som är den hemliga ingrediensen som bidragit till märkets enorma framgångar. Skomode som detta är lika modernt år efter år och passar dessutom till mängder med plagg - de tajta jeansen, den vippiga kjolen, de tuffa shortsen och även den sofistikerade byxdressen. Låt tankarna vandra till trendig popkultur med de snygga och fräscha skorna från Keds.

Ungt, poppigt och alltid modernt med skor från Keds

Zalando erbjuder mängder med snygga sneakers för dig som fastnat för denna klassiska skomodell. Skorna från Keds är många sneakersfantasters favoriter tack vare den tidlösa designen som även har en trendig, poppig touch. Designen hos Keds skor känns ungdomlig och sådär härligt sprallig att man knappast kan låta bli att ryckas med.

Höga sneakers, fodrade sneakers, lädersneakers eller enkel textil - du har massor att välja mellan bland Keds skor här hos Zalando. Om du är på humör för någonting nytt och lite vågat kan du exempelvis sticka fötterna i ett par skor med läckert leopardtryck, men för de som är i behov av en enklare variant finns det mängder med trendiga basfärger. Här finns det någonting för varje smak och tillfälle, så missa inte de omtyckta skorna från Keds.