Populära filter
1 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Med en gnutta vintage, en stor dos trend och en rejäl portion attityd har skorna från Kaporal fångat mångas uppmärksamhet sedan märket startades år 2003. Märket har sin bas i Frankrike och var ursprungligen känt för sina tuffa jeans, men i takt med att företaget har vuxit har man även börjat tackla accessoarer och andra plagg. Om du verkligen har fastnat för märkets unika look kan du alltså matcha dina skor från Kaporal med mängder av snygga modeartiklar.

Kaporals skor är perfekta för trendiga modeälskare som diggar en avspänd stil med en tuff edge, och givetvis passar de även en läcker fullfjädrad retrolook. Plocka fram dina stentvättade jeans och den korta läckra jackan, och om du är riktigt hängiven - burken med pomada. Skorna från Kaporal är den perfekta avrundningen på en modern vintagelook.

Rocka en trendig vintagestil med skor från Kaporal

Oavsett om du är en passionerad retrofantast eller om du helt enkelt är på jakt efter nytt skomode med en sjysst karaktär är det dags att titta närmare på Zalandos utbud av skor från Kaporal. Här finns det någonting som passar de allra flesta, exempelvis den traditionella sneakersmodellen som vi alla älskar och vill ha. Kaporals skor är fyllda till bredden av karaktär utan att för den sakens skull bli skrikiga eller "för mycket" - de representerar helt enkelt en snygg stil på ett subtilt och smakfullt sätt.

Skorna från Kaporal är ett sätt att uttrycka din unika estetik och samtidigt är de praktiska att bära. Perfekta på fritiden, på jobbet eller för en trevlig utekväll med gänget - det finns måga anledningar att lära känna Zalandos utbud av de tuffa skorna från Kaporal.