Alla

Skor från Kanna

Filter (1)

46 artiklar

De härliga skorna från Kanna är en del av ett familjeföretag som har varit med och satt naturnära skönhet på kartan. Det finns många anledningar för moderna kvinnor att klä sig i ett par skor från Kanna, bland annat för att designerna betonar hennes naturliga skönhet samt att de är trendiga och fantastiskt användbara.

Sandaletter i olika variationer och andra snygga sommarskor är märkets stora specialitet - det märks tydligt att skorna från Kanna har sina rötter i Spanien. Detta är det ultimata skomodet att bära till din luftiga maxiklänning eller till dina snygga shorts, eller varför inte packa ner ditt favoritpar i resväskan när du ska åka till varmare breddgrader. På stranden, på stan eller på fest - man känner sig alltid lika bekväm och välklädd i ett par fina skor från Kanna.

Jordnära estetik med toppmoderna skor från Kanna

Den där bohemiska looken är en av de största återkommande trenderna som kvinnor över hela världen är sommarsnygga i år efter år. De skor från Kanna som du hittar här i Zalandos webbshop är inte bara behagliga att sticka fötterna i under varma sommardagar, utan ger din stil en jordnära vinkel - perfekt för tjejer som helst av allt rockar en naturligt vacker look. Kannas skor är den perfekta accessoaren att knyta samman din somriga look med, och om du toppar din stil med en matchande stråhatt eller liknande tillbehör har du en riktig modesuccé.

Hos Zalando kan du bland annat kika på snygga sandaletter ur sortimentet av skor från Kanna. Vad sägs om en sandalett med peeptoe och kilklack? Det, om något, tinar genast upp sommarkänslorna! Sätt sprätt på din look med naturskönt mode - börja med ett par snygga skor från Kanna.