Kvinna
Barn
Alla

Skor från K1X

Filter (1)
    Sortera
  • Varumärke
  • Pris
  • Material
  • Leverans
1 artiklar

Skorna från K1X har sina rötter i märkets kärlek till sportigt, urbant mode och är perfekta för dig som uppskattar en fräck, men ändå casual stil. Sneakers och sportiga stövletter är märkets stora styrka, och samtliga produkter reflekterar designerteamets passion för basket, hip-hop och streetwear. Skorna från K1X såg dagens ljus år 1993 och har till och med burits av flera stora NBA-spelare - någonting som spätt på märkets tunga rykte ytterligare.

Med skor från K1X på fötterna kan du både plocka fram atleten och modeexperten inom dig - med tanke på hur stort sportigt mode är idag är det ett bombsäkert recept på framgång. Den som håller koll på NBA eller som helt enkelt rör sig i kretsar där steetstyle är ett stort intresse har säkert redan ett gött öga till de fräcka skorna från K1X.

Basket, hip-hop och grymt gatumode med skorna från K1X

Hos Zalando kan du välja mellan flera olika modeller på skor från K1X. Från höga och låga sneakers till snörstövletter och skateskor - här finns det helt enkelt lite av varje så att du kan plocka fram fingerspetskänslan och verkligen fullända din unika stil. Skorna från K1X finns i flera läckra färger såsom neongult och orange, men om du föredrar en mer klassisk look kan du välja och vraka i ett brett sortiment av svart, vitt, brunt och andra basfärger.

Skorna från K1X har redan varit enormt stora i många år, och i ärlighetens namn - kommer sport och musik någonsin bli omodernt? Knappast! Denna stil är ett säkert kort som bara kommer bli allt trendigare i takt med att idrottsvågen fortsätter växa. Zalandos utbud av skor från K1X bjuder på otaliga snygga modeller för alla som brinner för trendigt casual wear.