Populära filter
56 artiklar

Ingen modeintresserad tjej har väl lyckats missa de omåttligt populära skorna från Jeffrey Campbell - detta är renodlad succé i skoformat och dagens mode tycks vandra vidare med stormsteg i detta märkets fotspår. Jeffrey Campbells skor är både lyxiga och nutida, men besitter även en viss elegant finess. Detta gör märket till det ultimata uttryckssättet för läcker kvinnlig power.

Märket grundades i USA år 2000 och det dröjde inte länge innan skorna från Jeffrey Campbell satt på varje hängiven fashionistas fot. Allra störst framgångar har de högklackade ankelbootsen nått då deras djärva attribut samspelar med den där härligt kvinnliga formgivningen på ett sätt som känns intressant och trendigt. Om du gärna slår klackarna i taket på heta dansgolv och coola klubbar är de läckra skorna från Jeffrey Campbell närapå ett måste.

Tuffa till din fest- eller vardagslook med skor från Jeffrey Campbell

Om du, liksom så många andra tjejer, har fastnat för Jeffrey Campbells skor har du hamnat helt rätt hos Zalando. Här kan du bland annat ta del av de läckra ankelbootsen med platå och blockklack, både de lite enklare modellerna och de vågade varianterna med nitar och tuffa tryck. Skorna från Jeffrey Campbell har fascinerat hela modevärlden sedan en tid tillbaka, så om din stil behöver lite "umpf" och power är detta rätt val.

Förutom ankelbootsen bjuder även Zalandos sortiment på sneakers, stövletter, slip-ins och overkneestövlar - kort och gott ett komplett utbud av de vanligast förekommande skorna från Jeffrey Campbell. Matcha ditt favoritpar med läckra trendplagg såsom tighta jeans, vippiga kjolar, midjekorta skinnjackor och liknande artiklar, och glöm för all del inte den käcka, lite tuffa attityden som följer med detta uttrycksfulla mode. Jeffrey Campbells skor är fulla av karaktär och går aldrig obemärkta förbi.