Skor

Populära filter

Upplev naturen på riktigt med Inov-8-skor

Inov-8 står för innovation och riktigt bra skor. Inspirationen till deras tuffa, slitstarka löparskor och vandringsskor kommer från ett bergigt område i England, och märket riktar sig till alla som gillar terränglöpning och vandring.

När du är ute många timmar i naturen krävs det skor som ger bra grepp och som håller dina fötter torra och bekväma. Inov-8 har tillverkat premiumskor för äventyr sedan 2003 med målet att förbättra naturupplevelser för friluftsälskare.

Skorna är lätta och sköna, men ändå redo att stå emot vädrets makter och hård terräng. De ger dig bra grepp så du inte halkar även om det är blött ute. Skorna är tillverkade av deras egna patenterade material. Materialet tillverkas av ett ämne som utvinns ur grafit, och de två forskare som först lyckades utvinna det har vunnit Nobelpriset i fysik. Inov-8 följer inte andras upptrampade stigar, de hittar sina egna.

Hitta rätt sko från Inov-8 och förändra spelreglerna

När du ska välja skor från Inov-8 är det bäst att först fundera över vad du främst kommer att använda skorna till. Deras skor är särskilt designade för att passa olika aktiviteter, och en sko som är perfekt till löpning kanske inte alls passar när du ska lyfta tungt på gymmet.

Alla skor har ett sportigt utseende, med intressanta detaljer som gör dina aktiva dagar ännu härligare. Ordentliga sulor med rätt dämpning och en stabil känsla kännetecknar deras kollektioner.

Vissa modeller ger dig känslan av att springa barfota, utan att du behöver oroa dig för att trampa på något vasst. De ger fötterna utrymme att röra sig naturligt och får tårna att sprida ut sig så du får ett optimalt löpsteg.

Upptäck hållbara och miljövänliga friluftsskor från Inov-8

Naturen är anledningen till att Inov-8 skapar sina skor, så det är viktigt för dem att jobba med hållbarhetsfrågor. Ett sätt de gör det är att se till att deras produkter håller så länge som möjligt. Skornas material är enligt dem själva världens starkaste material, och produkterna genomgår en hel del testning i laboratorium.

En annan sak som de gör för att göra sitt företag mer miljövänligt är att minimera mängden avfall och utsläpp i tillverkningsprocessen. De använder sig också av material som är miljömässigt hållbara.

Sist men inte minst donerar Inov-8 regelbundet pengar till välgörenhet. De ger också bort överblivna skor till dem som behöver dem mest och stöttar olika rörelser som hjälper människor i nöd.