Populära filter
26 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upptäck din nya bekväma stil med Hush Puppies-skor

Hush Puppies är en amerikansk skotillverkare som har varit aktiv sedan 1958, då de började med att producera skor för den amerikanska armén. Företaget är känt för, förutom sina snygga och bekväma skor såklart, att de har en basset som sin logotyp. Detta har i sin tur lett till att bassethundar ibland kallas för ”hush puppies” i USA.

Enligt rapporter räddade faktiskt Hush Puppies livet på en världsberömd gitarrist under en konsert år 1965. Medan han stod på scenen fick han en livshotande stöt, men gummisulorna i hans Hush Puppies-skor gjorde att stöten ”bara” gjorde honom medvetslös istället för att ta hans liv.

Vi kan inte garantera att denna skomodell kommer att rädda ditt liv en dag, men de kan rädda en tråkig outfit. Hitta dina nya bekväma skor från Hush Puppies på Zalando idag.

Bekväma skor från Hush Puppies som tar din outfit till nya höjder

Hush Puppies-skor kommer i många härliga modeller. Oavsett om du är ute efter sneakers, snörskor, låga skor eller tofflor kan du hitta dem här. Kom ihåg att kombinera dem med kläder från Zalando eller som redan finns i din garderob på ett sätt som ger dig en enhetlig stil som passar för tillfället.

Du kan enkelt få till en casual outfit genom att matcha ett par sneakers eller andra bekväma skor med jeans och en stilren t-shirt. Det funkar också bra att matcha ett par bruna snörskor med en vit t-shirt, ett par mörkblå jeans och en klocka som fulländar din look.

Välj ett par bruna läderskor och matcha med ett par chinos, en välstruken skjorta och en blazer för en proffsig look. För en likvärdig men mer feminin outfit funkar det bra med en stilren eller lagom mönstrad klänning eller kjol och en vacker blus. En liten nätt handväska och diskreta smycken blir pricken över i.

Låt fötterna njuta av sköna och bekväma skor från Hush Puppies

När varumärket grundades på 50-talet var bekväma finskor nästan obefintliga. Företaget ville ge folks stackars fötter något skönare att gå i, och skapade skor som man kunde ha både vardags och till finare tillfällen som inte slet ut fötterna.

Testa själv och upplev vilken skillnad det kan göra med riktigt bekväma skor. Kolla också in deras innetofflor för en riktigt skön upplevelse där hemma, finns det något mysigare än att gå runt i något så mjukt, med morgonrocken på och en kopp kaffe i handen?