Skor

Populära filter
194 artiklar

Skorna från Högl säljs i över 30 länder och märket har drygt 70 års erfarenhet med sig i bagaget - imponerande siffror för vilket varumärke som helst. Märket, som har sitt ursprung i Österrike, är världsberömt för att hålla hög standard och god kvalitet hos alla sina produkter. Hur gör man då detta? Jo, genom att integrera den nyaste teknologin, väl utvalda material och en fläckfri design hos samtliga skor från Högl.

Stilen på Högls skor kan beskrivas som stilfull och klassiskt vacker, och ofta har designerna en touch av trendigt minimalistiskt tänk som känns fräscht och nutida. Märket vänder sig till kvinnor som är kräsna i sitt val av fotbeklädnader, och med ett rikt utbud som detta finns det ingen anledning att sänka sina krav. Kvalitet är det signum som inte går någon obemärkt förbi när man betraktar Högls skor.

Håll hög standard på din garderob med skor från Högl

Kvinnor som ställer krav på sin garderob både vad gäller stil och komfort har mycket att hämta från Högls skor som du hittar här hos Zalando. Bli festens stilfulla medelpunkt iklädd ett par vackra ballerinas eller pumps, och skingra mörkret under vinterhalvåret med flotta stövlar eller stövletter som lyser lång väg av lyx - här finns det något av varje ur det breda sortimentet av snygga skor från Högl.

Zalandos utbud av skor från Högl innehåller även några lite tuffare alternativ såsom sneakers med höga skaft och läckra snörskor - två olika skomodeller som båda kompletterar din snygga jeanslook och andra trendiga outfits. Även en och annan färgstark eller häftigt mönstrad skodesign har letat sig in i sortimentet, vilket fulländar det spektra av härligt mode som är just skorna från Högl.