Populära filter
131 artiklar

Sortimentet av Havaianas skor består av snygga flip-flops och somriga sandaler som gör dagarna på stranden lite extra glassiga. Här finns det någonting för dig som gillar dova toner och tuffa mönster såväl som för de som föredrar pigga, poppiga designer. Utbudet av Havaianas skor innefattar helt enkelt de flesta olika stilar och smaker.

Ett par snygga flip-flops är förstås extra praktiska att ta med sig när det vankas sol och bad, men det finns fler användningsområden än så för dina skor från Havaianas. De där dagarna då solen gassar och det är alldeles för varmt för stängda sandaler är ett par fräscha flip-flops eller öppna sandaletter oslagbart behagligt och komfortabelt. Skorna från Havaianas erbjuder dig ett smart och smidigt alternativ under sommaren - och den snygga stilen, den får du, den med.

Skor från Havaianas - fräscha flip-flops och snygga sandaletter

I Zalandos utbud av skor från Havaianas finns det både snygga flip-flops som är smidiga att köra fötterna i och läckra sandaler för när du vill göra ett extra välklätt intryck men ändå vara sval och bekväm. Ingenting känns väl mer somrigt än att kunna gå barfota och känna gräset kittla mellan tårna, men det är ju inte alltid det passar sig att svassa fram utan sulor. Då är skorna från Havaianas en perfekt kompromiss som låter dig behålla den där oslagbara barfotakänslan, men på ett stilfullt sätt.

För herrarnas del gör sig Havaianas skor lika bra till badshortsen som till linnebyxorna medan damerna kan matcha dem med allt ifrån en ledig sarong till tuffa shorts och trendiga kjolar. Zalandos utbud innehåller mängder av olika färger och stilar så att var och en kan hitta sin favorit från Havaianas skor.