Populära filter
22 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Harley Davidsons skor är lika grymma som hojarna märket förknippas med - om du älskar läder, nitar och fräcka beslag är detta mode ett absolut måste. Bikerstövletter, cowboyboots och snörstövletter är bara några av alla modeller som förekommer inom Harley Davidsons skor.

Att åka motorcykel är för många ett stort intresse, men för en och annan är det en renodlad passion. Med skorna från Harley Davidson kan du låta din lidelse för mc:n prägla ditt yttre. Du kanske aldrig känner dig riktigt så pass hemma någon annanstans som när du sitter grensle över hojen, men med en sjysst stil som speglar din person bär du med dig en del av din bästa vän vart du än är och vad du än tar dig för. Harley Davidsons skor är djärva, skarpa och sådär lagom farliga - precis som motorsporten själv.

Gå från mc-fantast till trendig charmknutte med Harley Davidsons skor

Behöver du ett par läckra bikerstövletter för att krydda klädseln med, eller saknas det kanske ett par grova boots? Zalandos utbud av skor från Harley Davidson innehåller någonting för de allra flesta som är ute efter en lite tuffare ton. Harley Davidsons skor kan skryta både med kvalitetsmaterial och en autentisk bikerstil som är klockren om du gillar det där mc-inspirerade modet som aldrig tycks gå ur tiden.

Den tidlösa stilen som präglar Harley Davidsons skor är inte det enda som gör att du kan räkna med att få nytta av dina nya skor under lång tid framöver - det faktum att man använder sig av äkta läder gör att produkterna får en kraftigt förlängd livslängd samtidigt som du får bättre komfort. Med Zalandos utbud av skor från Harley Davidson kan du sätta en cool karaktär på din bästa bikerlook.