Skor

Populära filter
377 artiklar

Flotta som få och av god kvalitet - så kan sammanfatta de gränslöst trendiga skorna från Guess. Detta märke har charmat modevärlden sedan många år tillbaka och man representerar en ung, flirtig och modern look som klär både killar och tjejer. Just skorna från Guess är inga undantag, utan pryder sin plats i varje look som är nutida och lite äventyrlig.

Märkets varor förknippas med många stora namn inom kändiseliten då många av Hollywoods trendsetters troget väljer denna klassiker. Skorna från Guess kan du bära tillsammans med allt ifrån deras tidlösa stentvättade jeans till deras exklusiva accessoarer, eller helt enkelt tillsammans med din favoritoutfit som du redan har hängandes i graderoben. Med en trendg attityd och en stil som visar din mest stilsäkra sida kommer skorna från Guess alltid till sin rätt.

Guess skor bjuder på tvättäkta exklusivitet

Äkta skinn och exklusiv design är representativt för skorna från Guess som du hittar här i Zalandos nätbutik. Om du vill knyta samman din look på ett snyggt och modernt sätt, och samtidigt ge din klädsel en extra portion elegans, är Guess skor rätt vara för jobbet.

Zalandos breda utbud låter dig se ut de perfekta skorna från Guess att komplettera din stil med - här finns det allt ifrån vilda partyskor till mer diskreta, vardagssnygga alternativ. Killarna i publiken kan välja och vraka mellan ett stort antal sneakers och stövletter medan tjejerna kan lägga vantarna på stilettklackar, stövlar, ankelboots, snörskor och mycket mer. Tycker du om att klä dig med klass och elegans på ett nutida, modernt sätt? Då gäller det att du bekantar dig med det breda sortimentet av skor från Guess.