Skor

Populära filter
473 artiklar

Ett fickur i guld startade Gabor skor

1949 sålde bröderna Gabor sin pappas fickur av guld för att ha råd att köpa den efterlängtade symaskinen Singer. Det ledde fram till att företaget Gabor skor föddes och tog sina första steg mot den berömmelse de nu kan skörda. Företaget såg dagens ljus utanför storstaden Hamburg i Tyskland och är idag ett av världens ledande skomärken och älskat av kvinnor över hela världen.

För Barnhard och Joachim Gabor har det alltid varit viktigt med noggrannhet och kvalitet utan att för den sakens skull slira på designen. Varje sko som tillverkas av Gabor skor får genomgå gedigna tester innan den hamnar ute i butikerna, allt för att Gabor skor ska kunna vara stolta över varenda produkt. Den höga kvaliteten har alltid funnits där och likaså det bra priset. Kvalitet och design ska inte kosta för mycket och Gabors skor ska kunna användas av alla.

Gabor presenterar komfort och design ihop

Här på Zalando kan du botanisera bland en mängd olika skor för olika tillfällen, och kreativiteten som finns i företaget lyser alltid igenom på produkterna. Här finns klassiska skor bredvid sandaler och sneakers. Stövlar och stövletter samsas med kängor och tofflor. Här finns skor som passar alla fötter tack vare att Gabor skor har tänkt på alla typer. Även de bredare modellerna med extra mycket stötdämpning kommer i snygga design och självklar elegans. Gabor skor vill kunna tilltala så många som möjligt och har därför en stor bredd bland skorna för att alla ska kunna hitta sin favorit. Kort sagt är det fyllt av komfort och kvalitet, förpackat i riktigt snygga fodral. Gabor fokuserar på casual chic ihop med ny teknik och snygg design.

Belönat för sitt ständiga hållbarhetsarbete

Ny teknik blandas med det traditionella varumärket och när det gäller hållbarhet ligger Gabor skor i framkant.Företaget tar ansvar både för miljö, samhälle och hälsan och har flera gånger till och med belönats för det hållbarhetsarbete de lägger ner. Gabor skor värdesätter miljön och arbetar efter mottot undvik, minska, återvinn. Det läder som används i skorna kommer alltid från miljöcertifierade företag med en hållbar läderproduktion, och vissa delar av skorna är gjorda av 100% återvunnen plast. Gabor skor använder dessutom kork i sulorna eftersom korken är helt nedbrytbar och utvinns utan att trädet skadas. Den snygga detaljen till trots har Gabor skor aldrig äkta djurpäls på sina skor, så det läckra zebramönstret eller ormskinnet du tror dig se på dina favoritskor är bara en riktigt snygg kopia av originalet. Och i det här fallet är faktiskt en kopia det bästa du kan välja!