För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Fersengold - ett trendigt märke för unika högklackade skor och pumps direkt från Berlin. Fersengold grundades 2006 i det tyska huvudstadens av designern Safinaz Aydin. Tack vare den stilfulla atmosfären i hennes lilla skobutik och den personliga kontakten med kunderna blev Fersengold snart ett märke att lita på för trendiga skor i den rätta stilen. Grundläggande för märkets framgångar är en omfattande trendanalys, samt närheten till skomarknaden för att alltid kunna reflektera det senaste modet i designen. Genom närheten till kunderna kan designern Safinaz Aydin finna individuella behov och önskemål som Fersengold integrerar i sina kollektioner. Även den utmärkta kvaliteten som kontrolleras personligen av designern är en stor anledning till varför detta märke lyckats så bra i branschen. Traditionellt hantverk kombinerat med den rätta känslan för trender: så skapas de unika skokollektionerna från Fersengold.

Fersengold – trendiga skor med den rätta känslan

Med Fersengolds pumps och högklackade skor från Zalando kan du nu uppfylla alla dina skodrömmar! På grund av de många olika modellerna som uppdateras varje säsong kan du ständigt hitta nya favoriter att bära både till vardags och fest. Trots de höga klackarna är skorna från Fersengold förvånansvärt bekväma, vilket gör att du kan ha på dem hela dagen oavsett vad du ska hitta på. Skorna från Fersengold kommer kanske allra bäst till sin rätt i kombination med en kortare kjol som du kan matcha med ett par snygga strumpbyxor under de kallare månaderna. På så sätt syns dina nya skor tydligt och ger ett elegant och trendigt intryck. Ett brett utbud av vackra högklackade skor och pumps Fersengold finns alltid Zalando, där du med all säkerhet kommer att hitta en modell du kommer trivas med och som kan kombineras med just din personliga stil.

Missa inte: