För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Om sneakers är en självklar del av din garderob passar Djinn’s dig som handen i handsken! Märket har en ungdomlig och fräsch stil som ger din outfit energi. Djinn’s skor skapades 2001 och blev snabbt en storfavorit i Europa och i Japan. Förklaringen är noggrannhet med detaljer och filosofin om att det inte spelar någon roll var du tagit influenser ifrån om du inte tar dem vidare. Djinn’s har till exempel samarbetat med moderna konstnärer som Emil Kozak och Boris Hoppek för att utveckla sin design och det syns. Kombinerat med ett absolut krav på högsta kvalité får du ett par perfekta sneakers som snabbt blir din favorit i skohyllan. Djinn’s erbjuder både mer klassiska varianter med en twist och sneakers som verkligen sticker ut.

Sneakers från Djinn’s inspirerar och sticker ut

Du har säkert sett sneakers som känns gråa och vardagliga, men det kommer du aldrig behöva oroa dig för när du väljer att använda sneakers från Djinn’s. De ger din klädstil en modern touch som lyser upp vardagen. Ett par lagom slitna loose-fit jeans ger en lite tuffare look. På Zalando har du många modeller och färger att välja mellan. Variera med ett par cargo-byxor eller shorts. Sneakers och cargo-byxor är ett klassiskt val där dina sneakers från Djinn’s bidrar till en nyskapande stil. I sina favoritkläder är det enkelt att känna sig bekväm, men samtidigt ha en modemedveten och trendig stil. En perfekt mix! Cargo-byxor finns i många olika utföranden. Hos Zalando hittar du gott om olika modeller och färger att välja mellan. Du kan enkelt byta stil från dag till dag genom att kombinera med trendiga Djinn’s sneakers. I varmare väder byter du bara om till ett par snygga shorts istället. På Zalando kan du hitta inspiration till dina egna favoritmatchningar.