Populära filter
54 artiklar

Boggi Milano-skor – en sko för varje tillfälle

Boggi Milano är det italienska varumärket som vet att ditt liv är lika mångsidigt som valmöjligheterna i en gelateria. Ena stunden är du på jobbet och levererar på max, nästa är du på väg till en avslappnad dejt på stan. Och så har vi såklart de där dagarna när du bara tar det lugnt. Oavsett vad du gör och vart du är på väg så kan du lita på att Boggi Milano har det som behövs för att du inte ska behöva kompromissa med din stil.

Boggi Milanos skor är alla av högklassiga material såsom läder och mocka. Det finns både modeller som passar bra till kostym och sneakers som blir pricken över i:et i vilken outfit som helst. De neutrala färgkombinationerna gör att skorna fungerar till det mesta.

Det spelar ingen roll vilken årstid det är, Boggi Milano har tänkt på det också med stilrena kängor i skinn och mockaloafers för höst och vinter. Det finns även tunnare, futuristiska sneakers i luftigt textilmaterial för vår och sommar.

Lyxiga herrskor från Boggi Milano

Dina fötter bär dig genom livet, så självklart är de värda lite lyx. Boggi Milanos skor ger dig en högklassig premiumkänsla varje gång du tar på dem. Och särskilt modellerna i äkta läder och mocka blir bara snyggare och bekvämare ju mer du använder dem.

Man brukar säga att man får lida pin om man vill vara fin, men det gäller inte i det här fallet. Skorna från Boggi Milano är bekväma, med en bred tå och ordentliga gummisulor som ger dig den dämpning du behöver för vanliga promenader och spurter för att hinna med bussen.

Här på Zalando kan du också upptäcka herrkläder från Boggi Milano. Till exempel har vi stilrena jackor som både skyddar mot väder och vind och som ger dig en äkta italiensk stil, särskilt när de kombineras med skor från samma märke.

Styla som ett proffs med skor från Boggi Milano

Så fort du sätter på dig ett par av Boggi Milanos skor förhöjer du din outfit. Men det finns en del du kan göra på detaljnivå för att verkligen skapa en look du kan vara stolt över.

Till exempel kan du se till att skor, bälte, handskar och andra detaljer matchar. Är det svart läder i skorna så blir det en snygg effekt när dina accessoarer är tillverkade i samma material. Fundera också på vilka strumpor som passar bäst till dina kläder och till själva skorna. Ska strumporna synas för en oväntad överraskning, eller är det bättre att köra på ett par svarta strumpor som smälter in i bakgrunden?