Populära filter
90 artiklar

Bagheera har ända sedan företaget startades 1981 i Avesta tillverkat funktionella kläder för sportintresserade. Framför allt har

Bagheera skor blivit otroligt populära eftersom de både är snygga och gjorda för att tillåta utövaren att prestera på topp. Inom utbudet av skor från Bagheera hittar du skor för både män, kvinnor och barn, och de kan mer eller mindre användas vid alla olika typer av tillfällen, oberoende av årstid, och inte enbart vid sportutövningar. Det är till exempel vanligt att Bagheera skor används på fritiden, och inte minst är de eftertraktade bland ungdomar som uppskattar att röra på sig. I utbudet hittar du dessutom skor som kan användas av professionella idrottare, där en del skor har utrustats med specifika greppytor som gör dem speciellt anpassade för ändamålet. Med skor från denna tillverkare får du svenska gymnastikskor av hög kvalitet. Det är ett bra val för såväl idrottare som motionärer.

Bagheera skor – ett svenskt märke i världsklass

Bagheera skor finns i en rad olika modeller, utföranden och färger. Här på Zalando försöker vi erbjuda så mycket som möjligt från detta märke, men vad som finns inne kan dock variera beroende på årstid och försäljning. I Bagheera utbud kommer du bland annat att hitta skor som är anpassade för barn, och som passar bra att bära tillsammans med mer eller mindre vilka barnkläder som helst för roliga utomhuslekar. I sortimentet för vuxna hittar du istället skor som är mer anpassade för sportutövningar av olika slag. Inte minst passar Bagheera skor bra att bära tillsammans med en snygg topp när du är ute i spåret och springer. Bagheera skor är ett perfekt val för alla motionärer i alla åldrar och på alla nivåer av professionalitet.

Missa inte: