Populära filter
  • Man
  • Barn
4 artiklar

Sistaglam Curve – för festkvällarna du gärna minns

Tycker du också om att klä upp dig vid festliga tillfällen och kanske vill satsa på det där lilla extra som både gnistrar och glimmar? Sistaglam Curve erbjuder härliga festklänningar så att du både kan ha roligt och känna dig snygg.

De glamourösa klänningarna passar alla med kurvor som vill framhäva sina bästa sidor. Klassiska snitt kombineras med fina tyger i eleganta och härliga färger.

Sistaglam Curve vänder sig till både restaurangbesökare och festprissar. Företaget följer de senaste trenderna och erbjuder samtidigt överkomliga priser så att du kan köpa en klänning för varje festligt tillfälle.

Snygga detaljer som får dig att glänsa

Klänningarna finns i olika längder och har lyxiga detaljer så som spets och paljetter. Spets ger ett ljuvt och mjukt intryck och är snyggt när det kombineras till vassa klackar. Paljetter glimrar snyggt i diskoljuset när du ger dig ut på dansgolvet.

Långa klänningar ger ett mer elegant intryck och kortare klänningar flyttar fokus till dina ben och snygga klackar. Välj om du vill ha ett vidare dekolletage som kan matchas till ett vackert halsband eller en snävare v-ringning för en mer proper stil.

Vad sägs till exempel om en isblå cocktailklänning i en färg som passar både vintertillställningen och sommarfesten? En prasslande och vid tyllkjol ser stilfull ut.

Sistaglam Curve erbjuder plagg av härliga material

Dessa plagg tillverkas både av figurnära och skön jersey och lättskött polyester som håller sig skrynkelfritt. De flesta klänningar har även en underkjol som gör att klänningen behåller formen.

Färgskalan består av ljusblått, svart och även vackra blommönster. Dessa sobra färger är enkla att matcha till klackar i en liknande eller kontrasterande färg. Kanske en röd läppfärg?

Med Sistaglam Curve känner du dig redo för festen och kan luta dig mot klassiska plagg som har det där lilla extra. Klänningarna passar kurviga kroppsformer och kvinnor i olika åldrar.