Katalog

Populära filter
1 599 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Streetwear är hett just nu och i världens modemetropoler ser vi det trendiga folket klä sig i sportinfluerade kläder från topp till tå. En spännande uppstickare på området är SIKSILK som har specialiserat sig på att skapa ett modernt, individuellt och urbant gatumode med en fräsch twist. Spana in vårt utbud av snygga och funktionella t-shirts, luvtröjor, jeans och träningsbyxor från SIKSILK.

Bygg en skön, gatusmart look med SIKSILK

SIKSILK är en atletisk, stylad kombination av streetwear och sportigt. Det trendiga märket har vävt ihop de båda stilarna genom att sätta sportiga färger och mönster på jordfärgade, återanvända material. Funktionalitet och bekvämlighet går här hand i hand med trendiga detaljer och tuffa grafiska tryck som ger plaggen en cool, dressad känsla. Inspirationen kommer lika mycket från världens främsta atleter som från det utstickande gatumodet i storstäder som Berlin och New York. Kamouflagemönster ger din outfit den rätta tuffa känslan samtidigt som den smala passformen får t-shirten att sitta perfekt under en tröja eller skjorta. Fullända din outfit med ett par sneakers eller grova trainers för en snyggt avspänd, maskulin look med en okonventionell attityd.

Mixa stilar för spännande kontraster

Att blanda olika stilar är aldrig fel. För en mer sofistikerad manlig look kan du med fördel matcha till exempel en tuff t-shirt från SIKSILK med ett par klassiska kostymbyxor med uppvik. Eller varför inte bära en stilren, elegant kavaj ovanpå den armyinspirerade långärmade tröjan? Det ger en spännande kontrast till den hårda looken. Fixa en skön, gatusmart look med ett par snyggt slitna eller lappade skinny jeans och bär dem till en tajt t-shirt med tryck. Det här är lite av det trendiga märkets signum, att tänja på och överskrida gränsen mellan gata och catwalk. Med kläder från SIKSILK är det svårt att trampa snett, hur du än väljer att styla och kombinera din outfit så är det gatusmarta grundutförandet så autentiskt att slutresultatet alltid blir en tuff och originell look med en rejäl dos attityd.