För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från Sara Battaglia

Varumärke
Pris
3575
3575
6645
6645
krkr

3 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

De fantastiska väskorna från Sara Battaglia är något utöver det vanliga, vilket förmodligen beror på att denna italienska designer varit intresserad av väskor och mode sedan barnsben. Sara Battaglia växte upp i en kreativ familj, och inspireras av konst, kultur och mode när hon skapar sina väskor som har hyllats av många italienska kändisar och designers. Väskorna är alla i härlig kvalitet med en design som gör att de sticker ut och blir höjdpunkten i en outfit, vilket är perfekt för de som gillar att synas och tycker att en väska är en av kvinnans viktigaste accessoarer. Sara Battaglia skapar väskor som kan användas både till fest och till vardags, och passar både unga som lite äldre kvinnor beroende på hur man kombinerar dem. Upptäck väskorna från Sara Battaglia du också, och köp en väska som du kan ha vid alla tillfällen och som du säkert blir ensam om bland dina bekanta.

Sara Battaglia skapar fantastiska väskor med inspiration från konsten!

Alla väskor från Sara Battaglia som du hittar på Zalando är tillverkade enligt högsta standard och designade så att de ska passa moderna kvinnor som vill ha en unik vardags- eller festväska. Väskorna finns i många olika modeller, både större och mindre, så att du ska kunna hitta en som du känner dig bekväm med och som passar just dina behov. Till fest kan du gärna matcha väskan med ett par högklackade skor i liknande färg. Tack vare kunskapen hos Sara Battaglia gällande aktuellt mode och konst, skapar hon väskor enligt de senaste trenderna i material som skinn och textil med utmärkande detaljer i form av mönster, färgkombinationer och metallbeslag. För en ännu festligare look kan du även bära ett smycke i kombination med din väska från Sara Battaglia, antingen ett snyggt armband som passar till eller också ett halsband som går i samma färg som väskan i kombination med en enkel outfit så kommer du göra succé på festen!

Titta även in: