För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från Rockport

Varumärke
Färg
Pris
839
839
839
839
krkr
Tillfälle

1 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Vad Rockport inte vet om skor är inte värt att veta. Företaget har närmare 40 års erfarenhet av att designa och tillverka skor och ligger i absolut framkant i skobranchen när det gäller teknisk utveckling av material och funktion. Men Rockports resa mot den perfekta skon tar inte slut här. Att utveckla den perfekta skon som klarar av en varierande livsstil med många olika påfrestningar kräver ständig progression! Bland annat har märket dragit nytta av den teknologi som utvecklats inom sportskogenren och applicerat denna på andra skomodeller. Rockport vänder sig till den världsvana storstadsmänniskan som alltid är påväg. Skorna ska kunna fungera lika bra att bära på arbetet som till helgens aktiviteter. Alla modeller är tillverkade av material i högsta kvalitet och är designade så att skon följer fotens naturliga form.

Köp funktionella skor från Rockport i Zalandos onlineshop!

Rockport är skotillverkaren som kombinerar teknik med utförande. Med sin långa erfarenhet i skobranchen har märket insett vikten att ständigt utvecklas för att göra sina kunder nöjda. Deras unika skor tar tillvara den teknologi som tagits fram för sportskor. Du som behöver ett par bekväma men representabla skor i din vardag kommer säkerligen att trivas i skor från Rockport. I dessa skor klarar du långa dagar på stående fot då skorna följer dina fötters naturliga rörelse och form. Hos Zalando finner du – man som kvinna– skor från Rockport som passar till många tillfällen. Här hittar du stiliga och bekväma snörskor och kängor för herrar. För dig som söker efter damskor finns det klassiska snörskor, snygga stövlar och stövletter som passar både till vardag och fest. Du hittar även läckra pumps och komfortabla sandaler. Kort sagt skor för de flesta tillfällen!

Passar perfekt med:

Platåsandaletter

Vandringssandaler

Vandringskängor

Vårjackor

Friluftskläder