Revitalash gör under för dig och dina ögon

Kvinnor spenderar i genomsnitt 11 minuter med att applicera smink varje dag och många lägger stort fokus på sitt ögonparti. Dina ögonfransar och bryn dock känsliga och det är många som glömmer bort att de behöver omsorg och kärlek. Det är här som Revitalash kommer in i bilden.

Vårda dina ögonfransar och ögonbryn med Revitalash

Genom att vårda dina ögonfransar och ögonbryn kan du njuta av att ha fina ögon varje dag. I Revitalashs sortiment hittar du allt du behöver för att vårda och sminka dina ögonfransar och ögonbryn. Märket är stolt över att erbjuda produkter sominte är djurtestade och innehåller ämnen som inte sliter på fransar och bryn.

Eftersom just ögonfransar och ögonbryn kan uttrycka så mycket i ansiktet är det viktigt att ta hand om dem ordentligt. Som tur är så är det en ständigt återkommande trend att ha buskiga och stora ögonbryn, till en annars relativt neutral sminkning. Många av oss är skyldiga till att ha överplockat våra ögonbryn, men med rätt produkter så växer de lättare ut igen. Plocka enbart ögonbrynen där det verkligen behövs.

Även ögonfransarna kan se korta ut och lätt gå av om du inte har tagit hand om dem ordentligt. Att sova med smink eller använda fel produkter kan göra att ögonfransarna blir sköra. Med ett fransserum från Revitalash kan fransarna bli som nya och växa till sig. Ögonfransarna skyddardessutom våra ögon från svett och smuts – därför är det extra viktigt att de är friska.

Glöm inte att tvätta bort sminket varje kväll

Vi vet att det kan vara lockande att bara borsta tänderna och gå och lägga sig efter en fest eller lång jobbdag, men att tvätta bort sminket är väldigt viktigt. Det gör inte bara att ansiktet håller sig friskt, det skyddar även fransar och bryn mot att brytas av. Använd gärna en skonsam sminkborttagning för att få bort allt smink ordentligt och smörj sedan in ansiktet med en härlig ansiktskräm.

 • Tvätta bort allt smink utan att gnugga för mycket.
 • Skölj ansiktet noga.
 • Applicera serum eller toner.
 • Massera in en ansiktskräm.

Använd gärna en friskt doftande toner för ett ännu bättre resultat. När du sedan vaknar på morgonen med ett fräscht ansikte kommer du vara tacksam för att du trots allt tvättade bort sminket. Ögonfransserum från Revitalash vårdar ögonfransarna medan vi sover och gör att de både återfuktas och blir starkare, helt utan ansträngning. Använd serumet som en del av din kvällsrutin för att alltid vakna med fina fransar. Genom att förbereda på kvällen sparar du värdefull tid på morgonen.

Välj rätt mascara

En mascara är något som nästan alla använder dagligen och därför kan det vara bra att välja en skonsam produkt som gör att dina fransar ser långa och fylliga ut. Med fina ögonfransar ser dina ögon större och piggare ut. Revitalash har tagit fram särskilt anpassademascaror som vårdar och stärker sköra fransar samtidigt som de gör att de ser fantastiska ut.

Sortimentet är godkänt av ögonläkare, är allergivänligt och inte djurtestat. Dessutom är produkterna ett resultat av noga utvalda och naturliga ingredienser, tillsammans med en vetenskapligt bevisad effekt för friskare och starkare fransar. För att få långa friska fransar bör du:

 • Skippa den vattenfasta mascaran och välj istället en som är lätt att tvätta bort.
 • Testa olika mascaror för att hitta den som passar dig bäst.
 • Alltid tvätta bort mascaran innan du går och lägger dig.

Låt dina ögon tala för dig och utstråla självsäkerhet och energi. Lägg gärna ytterligare fokus på ögonen med en piffig ögonskugga för att bli redo för festen på bara några ögonblick. Även ögonbrynen förtjänar uppmärksamhet och allt som gör att man kan att framhäva ögonen är positivt. Prova gärna att även använda ögonbrynspennan som eyeliner för stora och vackra ögon. En ögonfransböjare är ett fantastiskt tillbehör för att göra fransarna extra fina, men kom ihåg att använda den innan du applicerar mascara för att inte råka bryta av fransar.

Låt dina ögonbryn växa ut

På modevisningar och i modemagasin världen över syns ofta stora och tjocka ögonbryn bland modellerna. För att få till den där coola och naturliga looken krävs det först och främst att ögonbrynen får växa ut ordentligt. Med ett ögonbrynsserum vårdas ögonbrynen och blir starka och friska. Det bidrar dessutom till en tätare utväxt. Här kommer några tips:

 • Plocka bara ögonbrynen där det verkligen behövs.
 • Använd en borste för att få brynen att se större ut.
 • En gel kan vara bra för att stabilisera brynen och få dem att behålla formen.
 • Låt brynen växa ut.

Kombinera gärna tjockare ögonbryn med lite mindre mascara och ett fint läppstift för en självsäker och trendig look. Markerade ögonbryn passar till de allra flesta stilar och är fint både till jobbet och på festen. Revitalash har produkter som passar alla typer av ögonbryn så att du slipper tänka på att använda många olika produkter för att få samma resultat.

Fördelar med att vårda ditt ansikte

Det är inte bara ögonbryn och ögonfransar som behöver vård, utan hela ansiktet. Genom att använda produkter med skonsamma ingredienser så kan våra ansikten se som allra bäst ut. Kombinera gärna din vanliga ansiktsrutin med serum för fransar och bryn för att skapa definierade ögon och stimulera tillväxten ordentligt.

När ansiktet ser friskt ut och ögonen är markerade med långa friska fransar, kan du med fördel komma undan med att enbart använda mascara när du har bråttom på morgonen. Unna dig ett frisktutseende som kommer få ditt självförtroende att stiga markant. Kombinera med att ha en ögonskuggepalett i väskan när det är dags att svida om från jobb-outfiten till festlooken.

Revitalash produkter innehåller näringsrika ingredienser som kan förändra hela din sminkrutin till det bättre. Vem vill inte ha långa, fina ögonfransar och vackra ögonbryn? Vårda dig själv och ditt ansikte för att du ska känna dig som allra bäst och uppnå fantastiska förutsättningar till en bra sminkning.