Refresh – trendigt skomode med spanska influenser

Refresh designar moderna skor av hög kvalitet. Oavsett om du letar efter läckra platåstövlar att använda under kallare månader eller sandaler att matcha strandklänningen med, så kan du vara säker på att hitta ett stort utbud av snygga varianter i deras sortimentet. 

Unik design med feminina och lekfulla detaljer

Refresh riktar sig till kvinnor som vill bära moderiktiga skor med riktigt bra passform, och deras vision är att skapa unika produkter som kan bäras med självförtroende. Tack vare deras breda sortiment av stilrena skor kan du enkelt få tag på dina favoritmodeller i färger som passar för varje tillfälle. På flera av deras skor kan du hitta fina mönster som till exempel blommor, vilket alltid är en återkommande trend. Mixa och matcha fritt efter humör.

I deras kollektioner kan du även hitta många sandaletter med söta detaljer som paljetter och fransar. Modellerna med kilklack är ett trendigt alternativ och fungerar bra att använda både till vardags och vid festligare tillfällen. 

Chunky sneakers och andra populära skotrender

Få skotrender är så heta som sneakern, och hos Refresh hittar du många moderna varianter, bland annat chunky-modellen. Det är en större variant av den klassiska sneakern och det är en skomodell som verkligen har lyckats få oss på fall. Styla dem gärna med ett par slitna jeans och en skinnjacka för att få till den ultimata streetwearlooken.

För den som föredrar en nättare sko finns det även många fina slip-ins att välja mellan. De är riktiga allroundskor och fungerar bra till det mesta. Du kan enkelt kombinera dem med ett par jeans och en vit blus. Om du vill ha en mer sofistikerad look kan du istället välja att matcha med en svart kjol och en topp. Snyggt och stilfullt.