Katalog

8 artiklar

RAS – attityd i varje steg du tar

Med uttrycksfulla detaljer och en kreativ design skapar RAS skor för den modemedvetna. Det spanska, lyxiga märkets unika design låter dig signalera attityd och känsla, och gör alltid så att du känner dig trendig! 

Uttrycksfulla skor för den modemedvetna  

RAS smakfulla design riktar sig till dig som söker det där lilla extra när du väljer dina skor. Med sin unika och talande design är skorna perfekta för dig med en urban och modern livsstil, som är en finsmakare och som både vill och vågar uttrycka dig! Den karaktäristiska stilen förmedlar attityd, kreativitet och en lekfullhet, och det blir snabbt uppenbart att detta är skor som designats och tillverkats med kärlek och omsorg. 

Älskar du mode, kreativitet och attityd är detta ett märke för dig. I utbudet finns skor för vardag, fest, och allt däremellan. De spännande detaljerna i kombination med väl utvalda material gör att du kommer att känna dig både fin och bekväm i skorna. 

Styla och lyft din outfit med snygga skor 

RAS träffsäkra utbud av boots erbjuder något alldeles extra. Du kan välja bland mer robusta sulor som verkligen signalerar attityd, eller lättare boots med en mindre klack alldeles perfekta om du vill känna dig lite uppklädd. Välj ett par med ormskinn, eller kanske nitar, och styla med ett par snygga jeans och en festlig topp, så är du redo för en utekväll. Du kan också välja ett par svarta tyngre boots, med ett par smalare jeans och stickad tröja – sen är din outfit komplett! 

Är du ute efter något bekvämt, som ett par slip-ins? I sortimentet hittar du alltifrån minimalistiska varianter med subtila detaljer, till par med extravagant design med broderade detaljer, nitar och strass, eller djurmönster. Vad du än väljer så kommer skorna definitivt vara allt annat än tråkiga, och din outfit kommer signalera din känsla för mode och stil.