accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Startsida

Hitta den perfekta presenten

Presenter till den du älskar

Presenter till någon speciell

Presenter på Zalando

Presenttips för alla tillfällen

När högtidsdagen närmar sig ställer vi oss alltid samma fråga: vad ska du ge världens bästa mamma på Mors dag? Var hittar du de bästa presenterna till dina nära och kära eller små glädjeämnen för dina vänner? Svaret är enkelt: här på Zalando hittar du bra presenttips för alla tillfällen!


Födelsedag, bröllop eller julfest. Vi älskar alla dessa högtider! Äntligen får du tillfälle att bära den där vackra cocktailklänningen som du snodde åt dig på rean. Allt vore frid och fröjd om det bara inte var det där med presenten... men förtvivla inte! På Zalando hjälper vi dig gärna med presentförslag till såväl julklappar som till bröllopspresenter och gåvor till dopet. Vad sägs till exempel om ett par blå örhängen till den lyckliga bruden? Så får hon inte bara ett par vackra smycken, utan också en symbol för trohet. Eller vad sägs om en söt babyoverall med björnmotiv som en gåva till den nyfödda?


Till de vanligaste presenterna till män hör som bekant slipsar. Men visst finns det roligare gåvor än så. Varför inte satsa på något mer annorlunda, som ett snyggt designat armbandsur av återvunnet trä? Det är ett både trendigt och stilsäkert val som garanterat gör succé på Fars dag! Som presenttips till henne - vare sig det är din mamma eller flickvän - är smycken alltid ett säkert kort. Ett diskret halsband eller silverarmband är särskilt roligt att få när det åtföljs av en varm, personlig hälsning som visar att du skänkt din kära en tanke.


Bäst av allt: här på Zalando hittar du inte bara bra presentförslag, utan kan också snabbt och enkelt beställa hem allt som vi tipsar om. Så slipper du stressa runt från butik till butik och kan koncentrera dig på roligare saker istället. Som att baka en födelsedagstårta eller planera en riktigt bra dag!