För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Visa mig din dator så ska jag visa dig vem du är. Eller åtminstone vem du är på internet och vem du vill vara, såvida du inte råkat lämna din dagbok oskyddad på desktopen, förstås. När de bärbara datorerna förvandlades från otympliga kolosser som nästan krävde en skottkärra för att ta med sig, blev datorväskan en minst lika viktig detalj. Först som skydd för känsliga skärmar, men sedan mer och mer för att visa upp din personlighet i allt du gör. Det är skillnad på att dra fram sin laptop ur en konsumkasse och på att dra fram den ur en glänsande ny, moderiktig datorväska.

Datorväskan: Skyddar och förtjusar omgivningen!

Din datorväska ska förstås skydda datorn. Ofta kastar man kanske bara ner sin bärbara i en väska när man ska ut och fika eller iväg på långresa. Då är det skönt att veta att den ligger säkert i sitt skyddande fodral och inte går i småbitar om du tappar väskan. Men i och med Zalandos rea på datorväskor har du ett lysande tillfälle att dessutom skaffa en väska som inte bara skyddar din laptop, utan dessutom ser fantastisk ut när du tar fram den. Välj mellan en mängd olika färger, mönster och stilar och få en datorväska som passar både din älskade laptop och dig själv.