Koftor är fantastiska universalplagg som har en unik förmåga att passa in i alla tänkbara olika sammanhang: en enkel enfärgad variant i tunt material ser fantastiskt elegant ut när du bär den över cocktailklänningen medan en grovt stickad kofta gör den vardagliga jeanslooken sådär höstig och ombonad. Kombinerar du den sistnämnda modellen med en skinnkjol, knallröda läppar och ett par riktigt grymma klackar så har du modevärldens allra rockigaste festlook!

Inte nog med att koftor finns i alla tänkbara färger och utformningar som tänkas kan - de är något av det mest praktiska och bekväma som man bara kan ha. Med en snygg och gosig kofta håller du dig varm under de kyliga höst- och vinterdagarna utan att någonsin behöva känna dig bylsigt eller formlöst klädd. Detta är plagget som sätter karaktär på din outfit och betonar din individuella stil - oavsett vad den än må vara!

Var bekväm, snygg och trendig med koftor från Zalando

I Zalandos nätshop hittar du en kofta för varje stil och tillfälle: minimalistiska designer för den sparsmakade kvinnan, färgglada modeller för den spralliga ungdomen och oändligt mycket mer. Vad sägs om en böljande kofta i naturnära färger som ger den där härligt bohemiska looken? Det är en stil som aldrig någonsin förlorar sin charm!

Varma fleecetröjor och hoodies i all ära, men ibland kan det vara roligt att känna sig fräsch och finklädd ända ut i fingerspetsarna även om den bistra kylan gör sig påmind. Med koftor är det enkelt att skapa den klassiska lager-på-lager-looken som är lika snygg som den är varm och skön. Om du snabbt vill ta looken från dag till kväll så är det bara att slänga på ett par läckra klackar eller stövletter. Här hos Zalando hittar du gott om olika märken, material och trender, så se ut din personliga favorit och fullända just din unika stil.