accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Blusar

Få det senaste från det här märket i din modefeed.
+ Sparat! Vi kommer visa dig nyheter från det här märket i din modefeed.
Färg
Kollektion
462 artiklar

Charlotte Hellberg om blusar och mode


Vit blus från Tiger of Sweden

Charlotte Hellberg är modebloggerskan som är känd för sin enkla och klassiska stil! Vi blev imponerade av alla fina bilder och hennes öga för stil och detaljer, så vi tog kontakt för att få ta del av hennes expertis. I vår intervju bjuder vi på hennes stylingtips där hon berättar om vad du bör tänka på vid köp av blus. Charlotte har alltid varit intresserad av mode och har tidigare studerat marknadsföring samt design vid Borås Högskola. Hon har tidigare jobbat både som stylist och haft ett eget modevarumärke, Less Designs, där hon skötte designen samt styrde företaget. Idag jobbar hon med smyckesvarumärket Charlotte Bonde och driver sin egen modeblogg chaloth.se.


En snabb intervju med Charlotte

– 2012 startade jag min blogg, jag har ett stort intresse för både mode och foto så en blogg var helt enkelt ett perfekt sätt för mig att kunna kombinera båda delarna, säger Charlotte.


När vi frågar Charlotte om hennes egna stil beskriver hon den som minimalistisk och att hon tenderar att klä sig i svarta kläder samtidigt som hon lätt faller för de senaste trenderna. Kan du berätta om ditt bästa och sämsta modeköp?
– Mitt bästa köp är ett par byxor från Acne som jag köpte för några år sedan och aldrig tröttnar på. Sämsta är en tunika från by Malene Birger som jag aldrig använt men inte kan göra mig av med på grund av att den är för fin.


På sin blogg presenterar hon många eleganta outfits med blusar och berömmet från den internationella läsarkretsen låter inte vänta på sig. Vi ber henne om sitt bästa stylingstips för blusgarderoben.
– Satsa gärna på en vit blus och matcha den med ett par snygga jeans - ett säkert kort och dessutom tidlöst. En vit blus är något som alla borde ha i sin garderob, då det funkar till i princip vad som helst.


Vid köp av blus eller skjorta tycker Charlotte att det viktigt att kontrollera vad det är för material i blusen och att försöka hålla sig till miljövänliga material för att spara både på miljön och pengarna. Kan du avslutsningsvis avslöja vem som är din favoritdesigner och varför?
– Stella McCartney, just för att hon gör drömplagg i djurfria och hållbara material. En otrolig inspirationskälla!Mer om Charlotte Hellberg

Vi tackar Charlotte för en intressant och givande intervju där vi fick ta del av hennes tips och tankar om blusar och mode. Om du vill veta mer om Charlotte och hennes syn på mode i allmänhet kan du ta en titt på hennes blogg: chaloth.se