Katalog

65 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Uttryck dig själv genom accessoarer från Police

Police är ett italienskt märke som grundades redan 1983. Från början specialiserade de sig mest på solglasögon, men idag erbjuder de modeaccessoarer av många olika slag. Här kan du bland annat spana in klockor, armband och halsband som passar för herr, dam och unisex. Genom åren har de samarbetat med flera kända personer och skådespelare och därmed blivit ett allt mer välkänt namn inom mode.

Deras accessoarer är speciellt designade för människor som vill synas och utmärka sig från mängden. Målgruppen är främst unga människor med stora drömmar och visioner, men Police riktar sig till alla som gillar att följa trender men samtidigt vill behålla en originell och personlig stil.

Police menar att det är viktigt att kunna uttrycka sig själv och sin personlighet genom sina accessoarer. Kvalitet är en annan faktor som väger tungt när det handlar om designprodukter. Med dessa smycken kan du räkna med högklassiga material som håller i flera år.

Bohemiskt eller klassiskt stilrent – vad känner du för idag?

Här hittar du moderiktiga accessoarer som passar för alla tillfällen i livet. Police erbjuder allt ifrån bohemiska smycken i läder till stilrena, dekorerade klockor med silvriga och guldiga detaljer. Du kan alltså välja att klä dig efter humör och situation, varje dag.

Police är väldigt duktiga på att designa maskulina smycken och armbandsur. Dessa accessoarer är skapade för män som vill utstråla självsäkerhet och stil, och klockorna och armbanden visar direkt att du har koll på vad du gör.

Även om de flesta produkterna i den här kollektionen riktar sig till män finns det inget som säger att inte kvinnor kan använda dem. Många av accessoarerna passar till precis vem som helst. Om du känner att dessa smycken är din stil så är de det. Ett läderarmband klär de allra flesta.

Klockor och smycken med personliga detaljer

Våga uttrycka dig själv genom att bära dessa snygga accessoarer. Ett läderarmband är ett rätt säkert kort att satsa på om du vill uppdatera din garderob. Dessutom kan du aldrig gå fel med en stilig klocka på armen. Då håller du dessutom ordning på tiden och du ger ett sofistikerat och seriöst intryck vilket är perfekt för jobbmöten och långa dagar på kontoret. Klockorna är även väldigt snygga att bära när du vill klä upp dig. Ett armbandsur kan verkligen liva upp vilken look som helst på nolltid.

Bara fantasin sätter gränserna när det gäller att komponera en outfit. Om du vill sätta en mer personlig prägel på din look borde du definitivt satsa på ett nytt smycke. Oavsett om du vill ha en mer klassisk stil eller om du vill experimentera och skapa en bohemisk och rockig outfit kan du hitta något som passar i det här sortimentet.

Police älskar små detaljer som kors, döskallar, kedjor och andra detaljer i skinande guld och silver. Dessa accessoarer är även perfekta att ge bort i present till någon du tycker om. Alla uppskattar att få ett smycke, och glöm inte bort att unna dig själv något.