Filter1

POC
Katalog

85 artiklar

POC ger dig fantastiska förutsättningar utan att tumma på utseendet

POC är ett svenskt märke som erbjuder väldesignad sportutrustning för både idrottsutövare på hobbynivå och för proffsen som siktar på guldmedalj. Produkterna är särskilt framtagna för att skydda mot skador, samtidigt som de låter din kropp andas och röra sig fritt.

Skydd som har utvecklats tillsammans med specialister

Det som främst utmärker POC:s produkter är att de har skapats med hjälp av forskare, läkare och specialister på idrottsskador, för ett optimalt skydd. Oavsett om du är en idrottsikon på elitnivå, eller strävar efter att komma dit, så kan produkterna hjälpa dig på vägen. De sömlösa plaggen i högteknologiska material skyddar utan att störa, och får dig dessutom att se fantastisk ut.

De flesta produkter är multifunktionella och kan användas till olika aktiviteter, däribland sporttröjorna och de enklare solglasögonen. Det finns också många specialanpassade produkter för bland annat cykling och vintersport. Cykelunderbyxorna med sililkoninlägg har en perfekt passform som gör att du kan verkligen kan nå din fulla potential.

I utbudet hittar du också västar med inbyggda ryggskydd, och knäskydd med ett lättviktsmaterial som blir hårt vid en kollision. Dessutom kan du hitta glasögon som du knappt känner att du har på dig, med bra ventilation. Det ligger extremt mycket arbete bakom att ta fram material som motverkar svett och värme, och som inte skaver eller irriterar, och POC är mästare på att lyckas, gång på gång. 

Feedback från idrottare som leder till perfektion

Innan produkterna utvecklas och formges samlas åsikter från idrottare in, och man kan därigenom identifiera exakt vad som efterfrågas i framtagningen av produkter. Märket har bland annat skapat en hjälm med avledande paneler som minskar kraften mot huvudet vid en kollision. Dessutom placeras silikonvaddering och fickor på exakt rätt ställen. En av de populära produkterna bland idrottare är den skyddande ryggsäcken. Med den kan du förvara dina saker och samtidigt ha ett riktigt bra skydd för ryggen.

Utövar du flera sporter så kan du leta efter produkter som kan användas i olika sammanhang, och det går att matcha friare än du kanske tror. Du kan till exempel bära en tävlingsjacka tillsammans med shorts i kompressionstyger för förbättrad blodcirkulation, eller med mer konventionella träningsbyxor. Märkets basplagg, som t-shirts och shorts, är till för alla och kan dessutom matchas med dina vanliga träningskläder för att få en fördel i löparspåret, på tennisbanan eller på gymmet. Med POC:s produkter kan du ta ut svängarna lite extra.