Platåpumps

Populära filter
207 artiklar

Pumps är den ultimata skon för en kvinnlig silhuett - benen ser längre ut, klacken ger extra höjd, och hållningen blir bättre. En mer smickrande sko är svår att finna. Med platåpumps får du inte bara ytterligare höjd, de kan också upplevas stabilare än traditionella pumps. Platåpumps passar till i stort sett allt. Med en öppen tå kompletteras den trendiga byxdressen eller de snygga sommarshortsen perfekt. En sluten tå för en mer sofistikerad look lyfter en snygg kostym till nya höjder. Du kan också kombinera dina platåpumps med ett par leggings eller tighta jeans och en längre topp. Matcha stilen med en snygg kuvertväska för att få en elegant och samtidigt cool look. Variationerna är oändliga! Vass stilett eller trendsäker kilklack, starka färger, vågade mönster, iögonfallande detaljer, eller stilrent svart, remmar om häl eller vrist - oavsett stil finns här platåpumpsen för dig.

Hitta din favorit bland Zalandos platåpumps idag!

Hos Zalando handlar du lätt och säkert. Vi är måna om att just du hittar rätt. I vår onlineshop finner du just nu platåpumps för alla tillfällen. På Zalando.se är alla de stora varumärkena samlade för att du ska slippa leta. Hos oss får du den ultimata shoppingupplevelsen. Med enkla menyval finner du snabbt det du söker - sortera ditt sökresultat på ett sätt som passar just dig. Blå skor i matt sammet, glänsande lacksvart, eller storblommigt med öppen tå - din drömsko är bara ett par knapptryckningar bort. Men sluta inte där, utan passa också på att se vårt övriga sortiment och bygg en hel outfit utifrån dina favoritskor. Hos oss är det möjligt. Det kunde inte vara enklare - hitta dina platåpumps i Zalandos onlineshop idag!

Platåpumps med ordentlig klack

Skogarderoben är sällan komplett utan ett par riktigt bra skor med klack. Det är ett komplement till den älskade vardagssneakern eller de klassiska ballerinaskorna som passar till nästan allt. Med ett par snygga klackar når du en nivå högre, både bildligt och bokstavligt talat. Bär klackarna till en fin kjol, den lilla svarta eller till ett par trendiga jeans med utsvängda ben. Ett par platåpumps har en något grövre klack vilket skapar rätt attityd och en perfekt mix mellan femininitet och styrka.

En grövre klack riskerar inte att fastna mellan gatstenarna, något alla med taxklack förmodligen fått uppleva under en festkväll. Det är helt enkelt lättare att gå och stå med en stabilare klack och dessutom får benet en snygg och klädsam längd. Förläng steget med ett par häftiga platåpumps som älskats i alla tider för sitt unika uttryck.

Platåpumps stilar för alla smaker

Diskoälskare visste vad de gjorde när de drog på sig platåpumpsen och drog på dans. Du kan också bli festfin eller vardagssnygg med ett par klädsamma platåskor. Det finns en mängd olika modeller i sortimentet, både för varmare och kallare väder. Här kan du välja bland platåpumps som passar till såväl kostymen som cocktailklänningen. Skofärger som beige, rosa och metallfärger är bara några exempel på vad du kan hitta. Köp gärna två skomodeller i olika färger och ha alltid ett alternativ oavsett klädval.

Ett par öppna platåpumps är utmärkt för varmare kvällar när du vill framhäva dina sommarfina ben. Oftast finns det ett dekorativt, nätt spänne som kontrasteras till den något grövre klacken. Den komfortabla kilklacken passar alla som vill ha en somrig look. Med en vid klänning och en stråhatt är stilen komplett.

Testa loafers och ankelboots med platåsula

Vinterns ankelboots är allra finast när de har en ordentlig platåklack och gör att du kan lämna taxklackarna hemma. Kombinera ankelbootsen med ett par ankellånga jeans eller ett par stickade strumpbyxor. Du skyddar samtidigt skorna mot slask och lera eftersom lädret är en bit över markhöjd.

Loafers har länge varit ett populärt inslag eftersom du ser både vardagsfin och moderiktig ut. Den klassiska lågskon har helt enkelt uppgraderats till en modell med platåklack. Loafers är enkla att ta på och oftast finns det en fin detalj längst fram, vilket är ett uppiggande inslag. Satsa på en klassisk färg eller starka nyanser som livar upp. Ett par loafers passar till alla stilval och är perfekt när du även går och står mycket eftersom de är stabila och bekväma. Mer platåpumps och loafers till folket.