Man
Barn

Katalog från Pixi

Filter (1)
 • Varumärke
 • Pris
 • Färg
 • Egenskaper
 • Behov
 • Produktdetaljer
202 artiklar
|Sortera:
Sida 1 av 3

Pixi hjälper dig att framhäva dina bästa sidor

Pixi lanserades av svenska systrar i London 1999 och finns nu över hela världen. Med sina prisbelönta skönhetsprodukter vill Pixi förmedla naturlig skönhet till ett bra pris, där vårdande ingredienser och hög kvalitet går hand i hand med lekfullhet och effektivitet.

Skönhetsvård med bra samvete

Skaparen Petra Strand har lanserat sina produkter med den moderna kvinnan i åtanke. Hon vet att livet kan vara stressigt med både utmanande jobb och familjeliv och har därför skapat produkter som följer med varje steg du tar. Inga produkter från Pixi är djurtestade och de har ett stort veganskt sortiment, därför kan du njuta av din sminkrutinmed gott samvete.

Målet var i uppstarten, och är fortfarande, att alla kvinnor ska känna sig vackra genom att framhäva deras bästa sidor, inget ska döljas helt. Alla hudvårdsprodukter är noga skapade för att ge den lyster som annars bara kan komma från att ha sovit riktigt gott. Detta är för dig som alltid är på språng och som inte har tid för konstigheter.

Livet kan vara stressigt, så låt oss inte krångla till det i onödan med vår hudvård och sminkning. Med sina rötter i London så har Pixi ett stort sortiment för alla stilar och smaker som dessutom låter dig leva ditt eget liv utan onödig stress.

En bra grund är det viktigaste av allt

Tricket till att få till en riktigt bra sminkning ligger nästan alltid i basen. Om du har en bra bas som passar dig och din hudtyp så finns alla förutsättningar för att få till den exaktalook som du är ute efter. Skönhetsskribenter världen över menar att bra hudvård, tillsammans med primer och foundation är grundstenarna till ett strålande ansikte.

 • Börja alltid med att tvätta ansiktet ordentligt.
 • Använd gärna en skonsam skrubb för att få bort döda hudceller.
 • Prova att använda ett lyftande serum innan din vanliga hudkräm för ett uppigganderesultat.
 • Använd gärna produkter med solskyddsfaktor för att skydda din hud varje dag.

Med en bra bas kan du experimentera med din sminkning precis så mycket som du vill. Prova till exempel att kombinera din ansiktskräm med foundation för ett mer naturligt resultat på huden. Med tiden du sparar kan du lägga mer fokus på dina ögon eller läppar, för att skapa en tidlös look som passar både jobbet, på festivalen eller på den avslappnande söndagsbrunchen. Hos Pixi hittar du allt detta och mer.

Experimentera med färgpaletter

Pixi är inte bara älskad för sin fantastiska hudvårdsserie och basprodukter utan även för sina härligapaletter i alla färger du kan föreställa dig. Något som är relativt lätt att experimentera med när du vill prova något nytt på ögonlocken eller läpparna. Kombinera gärna starkare och mer kreativa färger med en naturell sminkning i övrigt.

Vi älskar trenden med fokuspå ögonen och det är inte bara mörka färger som gäller. Med färgpaletter kan du blanda alla nyanser du vill och skapa en helt ny look med färger som redan kompletterar varandra. Prova gärna en ljusare nyans på innersta delen av ögat och en mörkare mot ögonvrån för att ge illusionen av riktigt stora ögon

Matcha gärna med läppglans eller läppstift i en färg som passar bra ihop med paletten som du använder, för att din look ska se riktigt trendig ut. Prova gärna att använda en läppenna i en mörkare nyans än den andra läppfärgen för att få riktigt snyggaläppar. Det får dem nämligen att se fylligare ut. 

Unna dig själv att bli ditt bästa jag

Genom att ta hand om dig själv och din hud så ger du dig själv förutsättningarna att bli ditt bästa jag. Många jonglerar arbete, familjeliv och vardag, och har inte tid att lägga timmar på att fixa sig. Det är där Pixi kommer in i bilden – märket är skapat särskilt för oss som vill ha ett fräscht och ungt utseende utan några konstigheter. Med några enkla och effektiva knep är du redo direkt.

Prova gärna en exfolierande skrubb och kombinera med en härligt doftande toner för att få tillbaka lystern i din hud och helt enkelt känna dig bättre. Eller varför inte testa en ansiktsmask för att trolla bort den där tröttheten som huden kan få efter en hektisk dag? Det är enklare än vad man tror att ge en boost för självförtroendet och känna sig fin och stark. 

Det finns inget fräschare än ett rosigt och naturellt ansikte med fokus på ögon eller läppar. Att ha en del av ansiktet i blickfånget ger en väldigt tidlös look som passar överallt. Prova att ha en ljusare färg på mascaran och istället ha större och mörkare ögonbryn för en stil som vi ser på modevisningar säsong efter säsong. Med hjälp av Pixis produkter är detta enkelt att skapa med lite övning.

 • Att sminka sig ska vara roligt och göra att du känner dig fin.
 • Använd produkter med bra kvalitet för att kunna applicera varje dag.
 • Varje person är unik så prova dig gärna fram till vilka produkter som passar dig allra bäst.
 • Se din ansiktsrutin som en stund du får för dig själv och under vilken du kan fokusera helt och hållet på dig själv.

En oklanderlig look på bara några minuter

Det är det som Pixi handlar om! Det ska inte ta lång tid att göra i ordning sig, oavsett ifall det är för att hämta på förskolan eller förbereda sig inför den stora kundpresentationen på jobbet. Ta hand om ditt ansikte från grunden och glöm inte att återfukta ordentligt så kan du därefter komplettera med vilka produkter du vill – med ett bra resultat varje gång.

Fördelen med Pixi är inte bara att de erbjuder produkter i en otroligt bra kvalitet utan att de dessutom har något för alla hudtyper, samt fokuserar på kvinnan som är i farten. Med några enkla steg och produkter så kan du skapa den look som du vill ha – utan att för den skull spendera timmar framför spegeln