Man
Barn

Katalog från Pierre Balmain

  • Varumärke
  • Pris
  • Längd
  • Mönster
  • Material
2 artiklar
|Sortera efter:

Pierre Balmain, född år 1914, hade äran att få studera couture hos några av de absolut största namnen på modemarkaden och startade så småningom sin egen verksamhet som han uppkallade efter sig själv. Pierre Balmain skapade stor uppståndelse genom att designa dammode som inte bara var välgjort och anständigt, utan som även tillförde kvinnan en slags sensuell elegans som under sin tid var ny, spännande och exalterande.

Snart började även media uppmärksamma vad man kallade "den nya franska stilen" och dess upphovsman Pierre Balmain, och plötsligt blev denna look till ett fenomen. Denna designer räknas idag till en av de allra viktigaste och har under senare år samarbetat med flera väl ansedda modehus - ännu ett tecken på hans storhet. Pierre Balmain har under alla sina år på modemarknaden varit sin filosofi trogen och fortsatt ge liv åt feminina skapelser som ångar av elegans, värdighet och mode.

Pierre Balmain - en elegant och kvinnlig klassiker

Damplaggen från Pierre Balmain bjuder på en härlig blandning av nutida mode och den klassiska elegans som ursprungligen gjorde märket så otroligt populärt. Kvaliteten är hög och sortimentet är stort, precis som utbudet här på Zalando. Pierre Balmain skapar högklassigt mode för alla tillfällen - man erbjuder ett extra lyxigt alternativ för allt ifrån exklusiva tillställningar till slappa hemmakvällar i tv-soffan.

Välj och vraka i Zalandos sortiment av fodralklänningar, byxor, jackor, t-shirts, träningsbyxor och mycket mer från Pierre Balmain. Om din garderob är i behov av att förnyas kan du alltid sätta ihop en komplett look - för visst är väl ändå känslan av att ha en splitter ny outfit lite extra speciell! Modet från denna franska storfavorit är enkelt, men ändå designat med en finstämd känsla för detaljer. Om stilrent mode med små, men uttryckfulla detaljer låter som din grej är det dags att spana in Pierre Balmain.