Katalog

Picard

Det sägs att handväskan är en kvinnas bästa vän. Vad är det då som får en väska att sticka ut lite extra? Vi tror på framgångsfaktorer som naturmaterial, omsorgsfull sömnad, samt ett traditionellt hantverk tillsammans med kreativ design. Dessa beståndsdelar sammanfattar Picard. Märkets passion för användbara och gärna färgglada produkter har följt moderiktiga kvinnor sedan 1928.

Pålitlig modegrad från Picard

Genom att förena en bredd av olika väsktyper med en intressant och nytänkande design har detta familjeföretag tillverkat imponerande lädervaror i generationer. Kunskapen som krävs för en konsekvent kvalitetsbehandling av läder har även den gått i arv. Med en kombination av innovativa idéer, tidlösa trender och användbarhet har Picard blivit en internationell succé. Deras bredd av väsktyper tillåter oss att göra personliga val. Smidiga shoppers för långa dagar på stan, medelstora handväskor och portföljer till kontoret, axelremsväskor för kvällsdrinken, eller praktiska ryggsäckar med både laptopfack och smarta dragkedjor - här finns alla tänkbara alternativ på väskor. Gemensamt för dem är en chic och fashionabel design. Vi känner oss alltid lika redo för storstaden med en Picard på axeln.

Heltrendiga handväskor med kvalitet

Matcha din personliga stil genom att göra ett säkert väskval från Picard. Här finner du en lättkombinerad färgskala som gärna domineras av mycket monokromt: svart, brunt och beige, men även enfärgat i knalligare kulörer. Låt din väska smälta in i, eller accentuera en outfit. Det är detaljerna som ringar in designen hos detta högklassiga väskmärke. Märket jobbar gärna med olika finish som croco-mönster, högblankt läder, eller strukturer i skinnet som får väskan att kännas levande. Picard riktar sig till individuella, medvetna, nyfikna och känslomässiga kvinnor som vet värdet av en vacker handväska. Här är det trend och tradition i förening som regerar. Den lilla märkeslogotypen av bokstäver i metall pryder varje väska för en subtil elegans. Bär din Picard till alla dina outfits för lite vardagslyx och glamour.