Katalog

Populära filter
23 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Japanskt skidmode från Phenix tar ut svängarna

Phenix är skidåkarens garant för rejäla och snygga skidkläder. Kasta dig utför backarna i jackor och täckbyxor som håller i sömmarna och står emot väder och vind. Märket grundades av Kazuo Tajima som strävade efter att använda förstklassiga material och den senaste teknologin. Det japanska klädmärket har blivit populärt även i Europa och har inspirerat skidåkare att utmana sina gränser.

Phenix skidkläder har även sportats av olympiska vinteridrottare som vet vikten av att klä sig rätt för att nå stora framgångar. I kollektionen hittar du varma jackor och snygga täckbyxor för dam och herr. Skidkläderna finns i både starka och glada färger och mer nedtonade nyanser, så alla ska kunna hitta sin stil. Phenix sportiga vinterplagg är en investering värd namnet.

Skidjackor i härliga färger med retrokänsla

Skidjackan är ett nyckelplagg för alla som älskar utförsåkning eller härliga vinteraktiviteter i friska luften. Phenix skidjacka i dammodell andas retro och är figursydd för en vinnande passform. De snygga blockfärgerna i olika nyanser gör att du sticker ut i skidbacken och dessutom är synlig för andra skidåkare.

Jackan finns också i en ljusare variant för dig som föredrar en enklare stil. Den kortare jackan är lättviktig och räcker en liten bit över midjan så du får ordentligt med rörelsefrihet. Jackan har en praktisk kapuschong och dragkedjan går att stänga hela vägen så kylan inte tränger in vid halsöppningen.

Fullända looken med ett par matchande, marinblå täckbyxor som också har en rejäl dragkedja längst ner vid bensluten. Phenix softshelljacka för damer är perfekt för dig som är ute efter en mer sofistikerad look tack vare den quiltade ytan.

Snö och kyla biter inte på Phenix vinterjackor

Phenix briljerar även på herrsidan med flera sportiga jackor. Snowboardjackorna finns i stilrena färger med mer utstickande, kontrasterande detaljer vid dragkedjor och kapuschong. Här finns också mönstrade jackor i ett unikt utförande. Det ger en träffsäker stil med en blandning av stilmedvetenhet och lekfullhet. Den varmfodrade snowboardjackan består av vattenavvisande polyester och har en rejäl krage som blockerar kyla och snö. Det sitter också en smart dragsko vid halsöppningen som kan dras åt ytterligare vid hård vind, och den praktiska ärmfickan är perfekt för förvaring av snacks eller andra nödvändigheter.

För den som vill få in mer färg och dynamik är de starkt gula eller orangea täckbyxorna ett härligt inslag. Täckbyxorna har rejäla hängslen så de sitter ordentligt på plats och ett midjeskärp för enkel justering.