Katalog från Peter Werth

Filter (1)

2 artiklar

Peter Werth är ett brittiskt märke som under sina trettiofem år i branschen har kommit att representera Englands herrmode. Detta märke klär idag starka och karismatiska män världen över och är i en klass för sig själv vad gäller kvalitet och design. Peter Werth är märket för dig som önskar åstadkomma en ren och stilig look - den klassiske gentlemannen inom dig kommer garanterat att lockas ut i dagsljuset!

Peter Werth använder sig av marknadens bästa och mest gedigna material till alla sina kläder, skor och accessoarer. Den där åtråvärda känslan av ren och skär kvalitet är genomgående närvarande, så varför inte låta den prägla även din personliga garderob? Herrmode, liksom allt annat, kommer och går, men den flotta uppsynen hos en brittisk kavaljer är den oklanderliga stilen som aldrig någonsin går ur tiden. Om endast det bästa är gott nog för dig så är Peter Werth det självklara valet.

Peter Werth - gentlemannamässigt brittiskt herrmode

Zalando har ett stort urval av de allra stiligaste plaggen från Peter Werth - kasta trender och coola outfits åt sidan och satsa på gentlemannens tidlösa elegans! Välj mellan ett stort antal skjortor, kavajer, byxor, västar och koftor, ja allt som behövs i en dygdig mans garderob. Runda gärna av din klädsel med en jacka av samma märke - det finns både tunna ytterplagg såväl som långa, maskulina rockar att matcha med så att du ska kunna vara riktigt välklädd i alla tänkbara väder och situationer.

Plaggen från Peter Werth kombinerar finkänslig anständighet med rivigt sex appeal såsom endast riktigt chict herrmode kan. Den som gestaltar en specifik stil på utsidan har en tendens att forma sin karaktär därefter, och vem vill väl inte både klä och föra sig som den perfekta brittiska gentlemannen? Beställ de hetaste kläderna från Peter Werth hos Zalando och visa dig från din allra bästa sida!