Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

Du som gärna tillbringar tid på stranden och samtidigt är aktiv på fritiden kommer med största sannolikhet att ha stor nytta av ett par vattensportskor. Alla som vindsurfar, åker vattenskoter eller seglar kan intyga att det inte alltid är helt lätt med att välja skor. De ska både vara vattentäta och ge skydd mot halka samtidigt som de ska vara bekväma och andningsaktiva. Lösningen är skor som tillverkas i material särskilt anpassat för kontakt med vatten. Till skillnad från vanliga sportskor sitter vattensportskorna bra och behåller sin stödjande funktion även när de blir våta. De är oftast tillverkade i slitstarka material som inte tappar formen så lätt. Särskilda membran ser till att frisk luft cirkulerar i skorna vilket motverkar att fukt och värme ansamlas. Med vattensportskor kan du fokusera på det du håller på med, utan att behöva tänka på vad du har på fötterna.

Få ett stadigt grepp med vattenportskor från Zalando!

Till nästa strandsäsong eller inför semesterresan kanske det är dags att skaffa ett par vattensportskor? Med dessa specialanpassade skor får du ut så mycket mer av dina vattenaktiviteter. Du känner dig både säkrare och bekvämare, vilket gör att du kan koncentrera dig på det som är roligt. Zalando har ställt samman ett sortiment av snygga och bekväma vattensportskor från några av de mest kända sportskotillverkarna. Här finns både feminina och sportiga modeller att välja emellan. Du hittar rejäla sportskor med skaft som ger ett stadigt grepp och garanterat håller fötterna varma och torra. Här finns också tunnare, luftiga varianter att ha på stranden eller på segelbåten. Det finns ingen anledning längre att inte ha det bästa på fötterna när du utövar vattensport. Köp dina prisvärda vattensportskor i Zalandos onlineshop redan i dag!

Missa inte:

Vattensportsandaler

Simglasögon

Vattensportkläder

Barnsandaler vattensport

Seglarstövlar