Katalog

Populära filter
5 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Palmers – vackra, bekväma och funktionella underkläder för kvinnor

Det spelar ingen roll om du söker en bekväm t-shirt-bh, ett mysigt nattlinne eller ett par romantiska trosor i spets – det populära underklädesmärket Palmers har det du söker. Välj ur ett brett sortiment med vackra, bekväma och funktionella underkläder för moderna kvinnor.

Underkläder som framhäver din skönhet

Underkläderna som vi bär under våra andra kläder spelar stor roll, både för hur kläderna ser ut och hur de känns mot kroppen. Underkläder ska väljas efter din kropp och vilka kläder du tänker bära. Med underkläder från Palmers kan du vara säker du att du får både en vacker och bekväm design, oavsett vad du väljer för modell.

I över 100 år har märket designat underkläder efter internationella trender och deras kunders smak. I det breda sortimentet hittar du både exklusiva och sofistikerade bh:ar, likväl som trosor, strumpbyxor och sovplagg som framhäver din stil.

Så väljer du rätt i den stora bh-djungeln

Triangel-bh, push-up eller utan bygel? Utbudet av bh:ar från Palmers är stort och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi har samlat några enkla favoritknep som hjälper dig att välja rätt.

Genom att testa dig fram kan du hitta den modell som verkligen känns bra och varken skaver eller hänger slappt. För dig som ofta bär tunna blusar eller åtsittande linnen skulle vi rekommendera en t-shirt-bh som matchar din hudton, då blir den nästan osynlig under dina kläder. 

Ett urringat linne gör sig bäst med en push-up-bh som hjälper till att framhäva din byst. Om målet istället är att hitta en extra bekväm bh bör du satsa på en utan bygel. Men det viktigaste, oavsett vilka underkläder vi pratar om, är att du känner dig bekväm och vacker.