OUTDOOR

Vildmarken kallar, funktionskläderna svarar.

Shoppa alla produkter
Kläder
Skor
Utrustning

Rätt rustad för varje äventyr

Vindjackor

Lätt vikt, vindtålig och vattenavstötande: vindjackan jobbar hårt för sin plats i packningen. Vi har valt ut våra favoriter till vårens vandringar.

Nicola Weisspflog

Friluftsexpert på Zalando

Hitta dina outdoorskor

Promenadskor

Hikingskor

Trekkingskor

Bergskängor

Promenadskor

Hikingskor

Trekkingskor

Bergskängor

Promenadskor

Promenadskor är mångsidiga. De är perfekta för till exempel stavgång, kortare vandringar, eller på resor. De har en fast sula som ger bättre dämpning och grepp än andra fritidsskor.
Fler promenadskor

Hitta rätt ryggsäck för dig

Outdoor-märken vi gillar

Outdoor för dam – friluftstips för dig!

Friluftstrenden växer för varje år som går, och på senare tid har det blivit allt viktigare att rätt utrustning för sitt outdoor-äventyr. En stabil, bekväm och vattentålig friluftssko är kanske det viktigaste av allt. De ger inte bara stöd till dina vrister i kuperad terräng, de kan också hjälpa dig att hålla balansen på olika underlag. Oavsett om du vill vandra i skogen, klättra upp för bergväggar eller ge dig ut på en fjälltur, är det viktigt att välja rätt skor. Ett viktigt tips är att alltid försöka gå in dina nya skor innan du ger dig ut i naturen på en längre tur – du vill ju inte dras med oönskade skavsår när du har långa sträckor kvar att gå.

Klä dig rätt för friluftsliv

Ditt klädval är också viktigt när du ska vara aktiv utomhus. Är det riktigt kallt ute är det klokt att klä sig i ull, medan en skaljacka alltid är en bra idé oavsett om du är ute i höstrusk eller vårsol. Glöm inte heller värmande tillbehör som mössa, vantar och sockor. Varma och torra fötter är A och O för en lyckad skogstur!

Visa mindre

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.