Öronvärmare för dam

Populära filter
181 artiklar

Många kvinnor drar sig för att sätta på någon huvudbeklädnad överhuvudtaget på vintern – de är rädda om frisyren och har svårt att hitta något som passar till vinterkappan. Men nu finns snygga och praktiska öronvärmare som alternativ till mössor och hattar om vintern. För dig som inte vill förstöra frisyren bara för att är lite kyligt ute passar denna accessoar perfekt. Välj mellan klassisk pannbandsmodell eller trendiga öronmuffar. När det är kallt ute är det viktigt att skydda öronen, kalla och rödfrusna öron är inte bara obehagligt utan leder också lätt till en förkylning. Med en öronvärmare får du både ett effektivt skydd mot vind och kyla och en snygg detalj i din vinterklädsel. Kombinera gärna med matchande handskar eller halsdukar för en enhetlig stil.

Skydda dina öron med trendiga öronvärmare från Zalando

Glöm inte bort öronvärmare när du ställer samman din garderob inför vintersäsongen. Dessa praktiska och snygga plagg kan vara oumbärliga på vintern när temperaturen kryper neråt. Man vill ju så gärna kunna vistas utomhus i det vackra snölandskapet eller på julmarknader. Med ett par snygga öronvärmare kan du både hålla stilen och vistas länge ute i det fria utan att frysa. I Zalandos webbshop hittar du det mesta inom mode för vintern, till exempel dunjackor, mössor och vantar. I vårt sortiment av öronvärmare kan du välja mellan många olika modeller och färger, allt från klassiska öronmuffar i förnäm design till sportiga pannband. För dig som gillar att lyssna på musik finns nu till och med öronvärmare med integrerade högtalare. Bli kund hos Zalando och upptäck hur enkelt och bekvämt det är att shoppa online!

Pull the look med pannband

Utöver att vara en raffinerad detalj fyller pannbandet även en praktiskt funktion. Nu slipper vi frysa och värmer oss med stil med hjälp av vår nya huvudbonad. Välj ett grovstickat alternativ som värmer skönt om öronen vintertid. Ett schyst komplement till den tradiga mössan tycker vi på Zalando. Vi vet även att vinterträning kan vara en rätt kall historia och därför bär vi även pannband i löpspåret. Det är allmänt känt att värmen går ut genom huvud och fötter och därför ser vi till att hålla en stabil värmenivå genom hela passet med ett värmande öronband i funktionsmaterial. Det både transporterar väta och värmer skönt utan att isolera. Detta är det bästa skyddet mot kyliga vindar och snö. Inget ska få stoppa vår träningsambition vintertid! Satsa på ett band med reflexer för full säkerhet och ett plus hos trendpolisen.

Annat av intresse:

Mössor

Vinterstövlar

Vinterkappor

Fjällräven

Pullovers

Läderarmband