Katalog från Oribe

Filter (1)

1 artiklar

Skäm bort ditt hår med Oribe

Oribe är ett prisbelönt hårvårdsmärke, känt för lyxiga och nytänkande produkter som lyfter fram ditt hårs bästa sidor. Det finns inget bättre för ditt självförtroende än en bra hårdag och det är vad Oribe ser till att du får – varje dag!

Hårvård av personer som vet vad de pratar om

Produkterna är skapade av branschledande hårproffs som vet vad som krävs för utmärkt hårvård. De innehåller de allra finaste ingredienserna som gör att du och ditt hår mår så bra som möjligt, samtidigt som det får dig att se fantastisk ut. När du använder Oribe kommer du omedelbart känna och se skillnaden på ditt hår – och troligtvis kommer alla andra att göra det också.

Produkterna är utvecklade med den senaste teknologin för att du ska kunna ta kontrollen över ditt hår. De är dessutom utformade för att framhäva varandras egenskaper och fungerar därför extra bra om du kombinerar dem vid användning.

Ge ditt hår nytt liv

De är kända för sina utmärkta schampon och balsam, med produkter för många olika hårtyper och krav. Om du behöver någonting som gör ditt hår silkeslent och lätthanterligt har du hittat helt rätt. De hjälper till och med till att balansera hårbotten, vilket gör att håret mår ännu bättre.

Oribe har ett stort utbud av hårprodukter och du kan hitta allt du behöver för att behandla och styla ditt hår. Det finns dessutom några extra fördelar, som till exempel:

  • Du behöver inte oroa dig för att solen ska skada eller bleka ditt hår, eftersom produkterna erbjuder UV-skydd.
  • De hjälper till att skydda håret mot klor och saltvatten.
  • Om du redan har skadat, färgat eller keratinbehandlat hår är Oribes produkter något att överväga. Alla deras produkter går att använda utan att du riskerar att förvärra eventuella skador. Deras stora utbud består till stor del av återfuktande och reparerande schampon och balsam.

Samtliga produkter är dessutom tillverkade med den absolut senaste tekniken och innehåller noga utvalda ingredienser. De har moderna och rena recept:

  • De är alla glutenfria.
  • Ingen av produkterna är testade på djur, vilket kan kännas viktigt. Det känns alltid lite bättre när man vet att man inhandlar en produkt som är etiskt framtagen.
  • De luktar dessutom heltljuvligt – doften är alldeles underbar.

Om du utforskar sortimentet så kommer du garanterat att hitta någonting som passar just dig