Populära filter
1 593 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

ONLY Carmakoma för dig med former och stil

ONLY Carmakoma är märket för dig som söker det vackra i modet och i helt rätt storlek. ONLY Carmakoma har kläder för kurviga kvinnor med självförtroende och för dig som vill visa upp dina fantastiska kvinnliga former i det senaste modet.

På Zalando hittar du ONLY Carmakomas trendmedvetna plagg som erbjuder allt från romantiskt blommigt till cool denim. Har du bestämt dig för din stil och vill göra allt för att få den att passa? Här hittar du stilen och favoritplaggen som du aldrig kommer vilja vara utan. På Zalando kan du enkelt klicka hem precis din bästa personlighet och låta den synas med ONLY Carmakoma.

Visa upp dina kvinnliga detaljer med ONLY Carmakoma – det nya märket designar snyggt och medvetet för kvinnor med former och storlekar från 42–54. Låt oss på Zalando inspirera dig!

Hela dagen blir vacker med ONLY Carmakoma

På Zalando hittar du ONLY Carmakomas snygg och stilrena kläder till ett riktigt bra pris. Vi på Zalando vet mycket om mode och kläder – låt dig inspireras av oss och upptäck din bästa stil. ONLY Carmakoma är det nya stjärnskottet på ONLYs himmel och skapar kläder som passar kvinnor med former och kurvor. Var glänsande vacker i dina kläder från morgon till kväll!

Välj outfit efter vad dagen bjuder på, låt dig inspireras av vackra klänningar i böljande romantiskt eller denim som sitter både snyggt och skönt på kroppen. ONLY Carmakoma har kläder för alla tillfällen och humör. På Zalando har vi gjort det enkelt för dig att hitta dina favoritplagg och att klicka hem dem på bara några få sekunder. Du kanske redan har letat upp vinnaren i modetävlingen?

Våga stå ut som dig själv

Vågar du kombinera vilka färgkombinationer och mönster som helst, eller håller du dig helst till säkra kort i jordnära, dova färger? Oavsett hur modig du känner dig just idag så har ONLY Carmakoma något som passar din vardag, alla dagar. Här finns mönster och enfärgat, blommigt och rockigt, i många olika material och stilar för att passa alla.

Vi på Zalando vill gärna inspirera dig – så att du kan våga inspirera alla andra, bara genom att vara dig själv. Låt dina kläder berätta din historia, men välj själv vilken av alla berättelser som ska skina starkast! Elegant, klassiskt, vardagstrend eller personligt roligt – oavsett önskemål så kan du hitta det du söker hos oss.