accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

FRI FRAKT OCH RETUR*

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Till startsidan

ALLT OM ZALANDO

Välkommen till Zalando.se

Vilka är vi?

Välkommen till Zalando. Det är vi med den orangea loggan. Ända sedan starten har vi erbjudit dig alltifrån de senaste trenderna till de bästa designermärkena, samlat på ett och samma ställe. Vi har Europas största utbud av kläder, accessoarer och skor på nätet, och blandar trendmärken med premiumdesign och spännande uppstickare i modevärlden.


Mode online – inga kompromisser


Shopping online ska vara enkelt och säkert för dig. För oss betyder det:


Över 1900 varumärken och alla Sveriges favoritmärken

Vi är stolta över att ha Europas största urval av kläder, skor och accessoarer online. Hos oss shoppar du alltifrån trendmärken till premiumdesigners bland över 1900 varumärken för män, kvinnor och barn.
Kolla in vad som är nytt för henne och honom.


FRI FRAKT & RETUR* (*Fri frakt på beställningar över 229 kr. För beställningar under detta belopp är fraktkostnaden 39 kr)

Vi erbjuder gratis frakt på beställningar över 229 kr. För beställningar under detta belopp tillkommer 39 kr i fraktkostnad.
Läs mer om våra leveranser.


100 dagars öppet köp

Hos oss behöver du aldrig oroa dig om du ändrat dig eller om plagget inte riktigt passar. Du kan skicka tillbaka oanvända produkter till oss gratis inom 100 dagar efter det att du har hämtat ut beställningen hos ditt postombud.
Läs mer om vår policy med 100 dagars öppet i vårt hjälpavsnitt.


Säker och trygg shopping

Vi tycker att onlineshopping ska vara säker och trygg för alla. Vi garanterar säkra betalningar med SSL-kryptering, och skydd av dina data.


Se mer av det du gillar i din personliga feed

Skapa den perfekta garderoben online och djupdyk i den när du vill! Välj helt enkelt ut dina favoritmärken och looks så visar vi de bästa modevalen och nyheterna för just dig varje dag.
Visa min personliga feed.


Upptäck Europas största utbud av mode på Zalando
© ZALANDO Välj bland över 1900 varumärken.


Zalandos historia


Det började med en sko…

… i en lägenhet på trendiga Torstrasse i Berlin. Eller egentligen med rätt många skor. Sedan dess har vi sålt ännu fler, och vuxit till att bli Europas största nätbutik för mode. Idag erbjuder vi modeälskare i 15 olika länder ett stort sortiment av produkter – från nya modetrender till premiumdesign, sportswear och barnkläder. Mycket har hänt sedan starten, men våra kärnvärden är desamma – att kombinera fantastiskt mode med den senaste teknologin och exceptionell kundservice.


Från snabba trender till premiumdesign

Med över 1900 skandinaviska och internationella märken ger vi dig oändliga möjligheter att uttrycka din stil och personlighet. Från high street till high end – vi har alla dina favoritmärken samlade på ett och samma ställe. Hitta de senaste stilarna och de bästa modetipsen på Zalando.

Phoebe Collings-James for Zalando.co.uk
© ZALANDO Phoebe Collings-James i vår höst/vinter-kampanj.

Allt hänger på namnet…

Zoolando, Zolanda, Zelando, Zalander, Zolando, Zalonda... vi har hört alla tänkbara varianter (Zoolando är förresten vår favorit). Vårt namn kanske inte direkt står med i ordboken, men Zalando betyder mode för dig, på dina villkor. Och oavsett vad du kallar oss så kan du hitta märken du älskar och hundratals nya produkter hos oss varje dag. Upptäck vad som är nytt den här veckan med vårt urval av de senaste modenyheterna för män och kvinnor.


Jobba hos oss!


Zalandos framgångar speglar våra fantastiska medarbetare och deras insats – hos oss finns marknadsförare, merchandisers, tech-experter, logistiker, affärsutvecklare, designers och allt däremellan. Vi är över 10 000 anställda från mer än 100 olika länder med ett och samma mål – att Zalando ska vara den bästa destinationen för mode på nätet. Vi välkomnar gärna nya kollegor som är sugna på att vara med och skapa världens bästa modeupplevelse online.

Blir du nyfiken? Kolla in våra jobbannonser här.


Kontakta oss


Om du undrar över något kan du hitta våra kontaktuppgifter och svaren på de vanligaste frågorna i vårt hjälpavsnitt.

Letar du efter affärs- eller PR-kontakter? Besök då vår corporate-sida och newsroom.