Katalog

Populära filter
7 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Olymp Luxor har sedan 1951 levererat utmärkta herrskjortor som alla fullkomligt dryper av lyx. Det här är ett märke med klass som representerar starka, prominenta och välklädda män världen över. Dessutom lägger man stort värde vid en miljövänlig beskaffenhet genom att bland annat använda sig av hållbara material såsom bomull, siden och finaste kashmir. Olymp Luxor har belönats med certifikat som påvisar deras outtröttliga engagemang i miljön samt att man verkar inom barn- och ungdomsorienterad välgörenhet, vilket gör detta till ett framtidsföretag som är klart värt att investera i.

Dessa skjortor är diskreta, enkla och klassiskt utformade - mer ståhej behövs helt enkelt inte, då de gedigna materialen är iögonfallande så det räcker! Olymp Luxor vet om att god passform är ett avgörande kriterium och deras produkter är kända för att sitta riktigt väl. En fin skjorta från Olymp Luxor hör hemma i varje mans garderob!

Kvalitet, klass och komfort - välj herrskjortor från Olymp Luxor

I Zalandos webbshop kan du beställa snygga herrskjortor från det klassiska märket Olymp Luxor. En gedigen skjorta är för män vad den lilla svarta klänningen är för kvinnor - ett absolut måste som utgör basen för i princip vilken look som helst. Med en avslappnad sportkavaj över favoritskjortan blir du vardagsfräsch och trendig och med en fullfjädrad kostym och slips ger du ett gentlemannamässigt och exklusivt intryck. Olymp Luxor har förmågan att ta fram skjortor vars diskreta framtoning och oklanderliga kvalitet gör att de går att bära precis hur du vill.

Hos Zalando hittar du både kort- och långärmade skjortor från Olymp Luxor, och med de exakta måttangivelserna kan du vara säker på att ditt nya inköp kommer att passa perfekt. Lyft fram de gröna ögonen med en djupt röd skjorta eller framhäv din somrigt solbrända hy med extra starka och klara färger. Oavsett om du är ute efter något fräscht och vardagssnyggt eller den där propra skjortan för en affärsmässig stil så har Zalando plaggen som passar just dig.