Filter1

Office
Katalog

123 artiklar

Skäm bort dina fötter med trendiga skor från Office

Sedan 1984 har Office varit ledande inom de senaste skotrenderna. Märket öppnade den första egna butiken i Chelsea, London och tog genast modevärlden med storm. Sedan dess har skomärket varit bland de främsta i Europa, både för män och kvinnor.

Skor med kvalitet och design för alla tillfällen

Det som främst utmärker varumärket är inte bara att de har skor för alla tillfällen och stilar, utan även hur trendiga alla produkter är. Att produkterna brukade stå uppställda på gamla kontorsmöbler i den första butiken, är en betydelsefull detalj som präglar märket än idag. I sortimentet finns skor som passar perfekt för dig som vill gå direkt från jobbet, festen eller konserten, utan att behöva ha med extra ombyte av skor. Dessutom är de kända för sin höga kvalitet, vilket gör att skorna tål hårt slitage.

Office erbjuder produkter som är till för att användas ofta. I framtagningen experimenterar de ofta med material och stilar, och är ledande inom modetrenderna. Skornas design kan alltid matchas med många olika outfits.

Det finns väldigt mycket att välja bland i sortimentet och vi älskar särskilt trenden med klassiska stövletter i olika färger och material. Stövletter är fint till de allra flesta stilar och kan lätt kombineras med accessoarer efter tycke. Det breda sortimentet av skor för män passar också den moderna människan på språng.

Skor för dig som vill vara stilmedveten och moderiktig

Märkets vision är skor för alla människor, oavsett stil. De erbjuder produkter som är lika moderiktiga som bekväma, så att de kan bäras hela dagen. Alla skor utformas av nytänkande designers som sitter på huvudkontoret i London. 

Det kan vara klokt att investera i skor som du känner dig riktigt fin i, och om de dessutom kan användas till många typer av stilar, desto bättre! Office är stolta över att erbjuda skor som kan tillföra något extra till vilken outfit som helst. 

Vi vet att livet kan vara en virvelvind av jobb, familj och umgänge och då behövs skor som kan följa med i farten. Office har skor som är bekväma, men som inte tummar på moderiktigheten. En sko med bredare klack är lika perfekt att ha på jobbet, eller festen, som när du hämtar på förskolan. Oavsett var du är eller vart du ska, så kan du känna dig snygg hela dagen!