Katalog

Populära filter
29 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Nuxe – fransk hudvård med känsla

Ända sedan Nuxe startades i Paris 1990 har målet varit att skapa naturlig hudvård för den moderna kvinnan. Alla deras produkter är framtagna och tillverkade i Frankrike. Tanken är att använda naturen och vetenskapen för att skapa produkter som stimulerar dina sinnen.

Nuxe är särskilt kända för sina lyxiga hudoljor, som både går att använda till hud, ansikte och hår. Dessa multiprodukter finns i ett flertal olika dofter, och du kan anpassa ditt val av olja efter din hudtyp.

Du kan också köpa andra produkter till ansiktet såsom dagkräm och ögonkräm, som ger rikligt med fukt tack vare naturliga ingredienser, till exempel mandelolja och algextrakt. Märket har även kroppsvård som deodoranter och bodylotions.

Nuxe ger dina sinnen nya upplevelser

Vi känner alla av vardagens stress då och då, och det visar sig förr eller senare på vår hud om vi inte tar oss tid att varva ner och ta hand om oss själva. På Nuxe ser man hudvårdsprodukter som en möjlighet att ladda batterierna och sätta lite guldkant på vardagen.

Nuxe driver till och med sina egna spa på många ställen – men med produkterna från Nuxe i Zalandos sortiment kan du få samma spakänsla hemma till ett billigare pris. Börja ditt hemmaspa med att tända levande ljus, tappa upp ett bad och sätta på lugn musik. När du har badat ett tag, eller tagit en skön dusch, öppnar sig porerna och produkterna kan verka bättre. Var bara försiktig så du inte har för varmt vatten, då det är uttorkande för huden.

När du sedan smörjer in dig med exempelvis en av Nuxe härliga oljor kan du börja med att droppa lite grand i ena handen. Gnugga oljan mellan handflatorna för att värma upp den och applicera den sedan på huden i runda rörelser. Stanna upp och lägg märke till den härliga doften.

Hudvård av kvinnor, för kvinnor

Många trogna Nuxe-kunder uppskattar att märket verkligen förstår sig på kvinnor. Och det är inte så konstigt, eftersom det är skapat av en kvinna. Grundare Aliza Jabès, en fransk affärskvinna, älskade skönhetsvård redan som liten. Hennes pappa forskade inom läkemedel, och hon var väldigt intresserad av vilka olika egenskaper växter hade.

När hon blev vuxen hittade hon ett litet laboratorium som skulle förändra hennes och miljontals andra kvinnors liv. Hon började skapa skönhetsprodukter och tack vare deras kraftfulla, naturliga ingredienser dröjde det inte länge innan märket blev en favorit hos många.