NORR – dansk design som har satt Århus på modekartan

NORR är ett danskt klädmärke från Århus som brinner för att producera stilfullt och dynamiskt mode med en stark känsla för stil och detaljer. Märket besitter också en stor passion för att skapa hållbara produkter av högsta kvalitet och deras engagemang syns tydligt i varje plagg.

Sofistikerade kollektioner inspirerade av storstadsmode

NORR är framtaget för den moderna kvinnan som vill ta sig an allt som världen har att erbjuda. Tack vare sina eleganta kollektioner är märkets klädesplagg mycket populära och de går utmärkt att både dressa upp och klä ner, beroende på tillfälle. Dessutom är etik och hållbarhet en viktig del av märkets policy och de arbetar kontinuerligt med att minska sin miljöpåverkan.

I utbudet hittar du alltifrån pennkjolar, skjortklänningar och maxiklänningar till blusar och leggings i alla möjliga färger och mönster. Plaggen känns lika lyxiga som sköna och de lyfter självsäkert fram din personlighet. 

Bekväma stilar för både kontoret och fika på stan

Med hjälp av klädesplagg från NORR kan man enkelt skapa en riktigt snygg och businessinspirerad klädstil som känns helt rätt, både på kontoret och när du går på stan. Att plaggen är så mångsidiga beror på att de har det där lilla extra, samtidigt som de i grunden känns stilrena. Tidlösa designer i kombination med vågade mönster och spännande detaljarbete får kläderna att representera det bästa av två världar – utbudet är värdigt och vågat. 

Jobbar du på kontor kan det ibland vara svårt att vara kreativ när outfiten ska plockas ihop, men här kan du ta ut svängarna rejält. Märket har många fina skjortklänningar som är både sköna och snygga. Föredrar du byxor så finns det snygga och färgglada tygbyxor som går utmärkt att matcha med en enkel vit t-shirt. Fullända din outfit med en av de läckra kapporna och ett par pumps för att få till den perfekta jobbstilen.