accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLA SVERIGES FAVORITMÄRKEN

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Lyssna på Julians favoritlåt

JULIAN | STOCKHOLM

@IMNEXT.SE

Jag känner mig priviligerad som har min egen modeblogg, och trodde aldrig att min stil eller bloggen skulle få så mycket uppmärksamhet. Jag har alltid varit intresserad av mode, och började faktiskt med att posta outfitbilder på Instagram. Sen gav mig en bloggande vän idén att starta en egen blogg. Det var som ett naturligt nästa steg, och hittills har det varit en galen resa!

SMALL WONDER

I BERLIN

Min dag i Berlin var grym – jag hade superkul med Zalando och personalen på caféet House of Small Wonder där vi hade min plåtning. Både caféet och min egen stil står för skandinavisk coolness, jag älskar svart, grått, och vitt – och vad kan vara mer skandinaviskt än det? Därför valde jag också svart jeansjacka och vita sneakers till min outfit.

EXPRESS

YOURSELF

För mig är stil att uttrycka min personlighet på ett kreativt sätt, att kunna skapa en look som uttrycker vem jag är. Det handlar också om att klä sig i sånt som man känner sig självsäker i, inte i sånt som folk förväntar sig att man ska ha bara för att det är trendigt. Därför valde jag Jay Z:s låt ”Tom Ford”, den uttrycker en laidback streetvibe med stilfull självsäkerhet.

MITT BÄSTA

STILTIPS...

… är att fokusera på detaljerna. Små detaljer gör mer än du tror för en look. Och tänk alltid utanför ramarna! En väska är ett enkelt sätt att addera en cool detalj till din outfit – jag har alltid en med mig! Jag älskar alla sorters väskor, ryggsäckar, portföljer, tygkassar, weekendväskor...You name it.

VÅREN HAR

STILEN

Min favoritårstid är helt klart våren för då kommer solen, varmare vindar och glädjen tillbaka in i våra liv. Och när det gäller kläder är våren perfekt för man kan äntligen skippa de tunga vinterkläderna. Det finns inget bättre än att gå ut i kavaj eller skinnjacka, sitta ute på ett café med sina vänner, och självklart ha på sig ett par snygga solglasögon!

Shoppa hans favoritplagg