accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Lyssna på Irinas favoritlåt

IRINA | BERGEN

A PORTABLE PACKAGE

Minimalistisk, rockig och chic – så skulle jag beskriva Portable Package. Mode har alltid varit min passion, men på ett mer konstnärligt sätt än bara att vilja ha en karriär inom mode. Just därför är det verkligen en dröm som gått i uppfyllelse att blogga om mode. I Portable Package vill jag ge tips om stil och skönhet, och koppla samman mode med vår livsstil i vardagen.

EN DAG MED ZALANDO

I BERLIN

I sommar vill jag gå i culottes och vit topp, och det var också de plaggen jag valde till min fotografering med Zalando. Bilderna tog vi på Café Kanel som har en härlig atmosfär – det kändes som att vara hemma, men med en avslappnad Berlinvibb. Jag gillar den unga energin och den postmodernistiska känslan som präglar konsten, musiken och stilen i Berlin.

FÖR MIG

ÄR STIL...

...en naturlig förlängning av min personlighet, den som är lätt för omvärlden att uppfatta. Jag tänker på stil som ett icke-verbalt sätt att kommunicera: det visuella är lika viktigt som det vi säger. Det handlar om att framhäva sina bästa sidor. Om min stil hade varit en låt hade det varit ”Worship” med Years & Years – den är funky och avslappnad, men ändå elegant.

KÄNN DIN

KROPP!

Det är mitt bästa stiltips. Att klä sig efter kroppstyp är det viktigaste om du vill vara en av de där kvinnorna som får folk att undra “Hur gör hon det?”. Jag själv är till exempel päronformad – midjan är min stora tillgång och därför är skinny jeans med hög midja, långa blazers och halvt nedstoppade skjortor mina bästa vänner.

ZALANDO

ÄR...

… en fantastisk arena för tillgängligt mode. Den unika mixen av märken i olika prisklasser ger kunderna ett oändligt stort urval, och gör det enkelt att hitta mode som passar just dig.

Shoppa hennes favoritplagg